Cerques populars

solar

contrarosca

Pellet

2023

Cerques recents

Borrar historial

Per conèixer la disponibilitat dels productes indica la teva botiga Peralba més pròxima.

Serveis

Descobreix tots els serveis que ofereix Peralba a l'instal·lador per tenir una experiència de compra 360º.

Peralba express

Click & collect

Agilitzem la teva comanda perquè puguis recollir-la a la botiga que vulguis en només 30 minuts. Accedeix al teu compte Peralba.Pro des de l’app o web, realitza la comanda i selecciona l'opció d’entrega "Click & Collect". T'avisarem immediatament quan estigui tot a punt per a la recollida.

Peralba express

Peralba Enginyeria

T'oferim assessorament tècnic a càrrec del nostre equip d'enginyers, els quals t'ajudaran a gestionar i supervisar els teus projectes. T’acompanyem en tot el procés, des de la planificació inicial fins a la legalització (si és necessari), el muntatge i la posada en marxa de totes les teves instal·lacions.

Peralba express

Peralba Direct

Servei d’atenció al client ràpid i personalitzat a través de trucada telefònica, Whatsapp, e-mail o xat. Tenim personal especialitzat en totes les àrees de consulta del procés de compra per poder donar-te un suport d’atenció al client 360º.

Peralba express

Peralba Expo

Descobreix el nostre servei d'interiorisme per a banys, ceràmica i cuines. Visita les nostres exposicions a Manresa, Terrassa i Berga, on podràs conèixer les últimes tendències en aquests àmbits i rebre assessorament personalitzat d’interiorisme integral per fer realitat els teus projectes.

Peralba express

Peralba Finança

Oferim opcions de finançament fàcils i ràpides per als teus clients. Amb Peralba Finança, podràs oferir finançament als teus clients sense cost addicional, incrementant les vendes i assegurant el 100% del pagament de manera segura i immediata.

Peralba express

Peralba Formació

Mantén-te al dia de les últimes normatives i novetats del sector mitjançant les nostres formacions continuades. Subscriu-te a la nostra Newsletter per rebre informació sobre les convocatòries de formacions disponibles.

Peralba express

Peralba Pro

Accedeix al teu compte Peralba.pro i gestiona el teu negoci des de la nova plataforma en línia. Realitza pressupostos, consulta albarans i factures, aprofita ofertes exclusives, realitza comandes en línia i accedeix a altres funcionalitats avançades. Tot per optimitzar el màxim el dia a dia de les teves operacions.

logo Accedeix a PeralbaPRO
Peralba express

Peralba Express

Realitzem repartiment diari i entregues urgents en menys de 24h directament a l'obra, assegurant la rapidesa i eficiència en el subministrament de les teves comandes.

Newsletter Peralba

No t’oblidis de subscriure’t per rebre 
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!