Cerques populars

solar

contrarosca

Pellet

2023

Cerques recents

Borrar historial

Per conèixer la disponibilitat dels productes indica la teva botiga Peralba més pròxima.

Nosaltres

Més de 45 anys subministrant materials i serveis de confiança per a instal·ladors i
professionals.

Qui som

Comercial Peralba és una empresa familiar, de 3 generacions i amb més de 45 anys d’experiència subministrant materials per a instal·ladors i professionals.

On ens pots trobar

L’any 1975, Florian Peralba Gallego va establir un magatzem distrubuidor de productes de Roca Calefacció a la localitzat de Berga. Els següents anys, es va ampliar la gamma de productes i es van obrir dues noves seus a Igualada i a Puigcerdà. Als últims anys, la xarxa de punts de venda s’ha ampliat a Andorra, Terrassa, Vic, Manresa, Barcelona i Mollerussa. En total, Peralba té 9 delegacions repartides entre Catalunya i Andorra.

Productes de qualitat, primeres marques i serveis per a professionals

A Peralba som especialistes en Climatització, Aigua, Electricitat, Banys, Cuines i Electrodomèstics. A les nostres botigues trobaràs més de 20.000 referències de productes de primeres marques i de qualitat, disponibles en stock o entrega immediata. A més a mes, el nostre equip t’atendrà amb un tracte personalitzat en les teves consultes tècniques.

Un equip humà expert i de confiança

Peralba compta amb un equip humà de 110 professionals amb una gran experiència en el sector, que t’acompanyarà i assessorarà en tot moment per fer el teu dia a dia més fàcil. Vine a conèixer el nostre equip als nostres centres!

La nostra missió

Ens comprometem a ser el partner de confiança d’instal·ladors i professionals, oferint marques d’alta qualitat en climatització, fontaneria, electricitat, bany, cuina i electrodomèstics.

La nostra visió

Ens esforcem per ser líder en el sector i reconeguts per la proximitat amb el client i l’excel·lència en el servei. Projectem una empresa que acompanya al client de forma personalitzada a través d’assessorament tècnic, digitalització de l’entorn i creació d’una experiència de compra positiva.

Els nostres valors

- Proximitat

- Humanitat

- Compromís

- Innovació

- Transparència

- Sostenibilitat

Newsletter Peralba

No t’oblidis de subscriure’t per rebre 
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!