FEBRER 2023

Aquesta primavera, emporta't 100€ en adquirir un equip de climatització Daikin a Peralba

L'arribada de la primavera i la calor estan cada vegada més a prop i Daikin, companyia líder en l'àmbit de la climatització, llança una nova promoció perquè fer front a les altes temperatures dels pròxims mesos sigui més suportable. Tots els instal·ladors que adquireixin un equip de climatització entre el 15 de febrer i el 30 d'abril podran beneficiar-se d'aquesta promoció i aconseguir fins a 100€.

Com aconseguir fins a 100€ amb Peralba i Daikin?

Si has decidit triar Daikin, amb la compra d'una unitat de Multi i Multi+: 2MXM-N9/A (40- 50), 3MXMN7/A (40-52), 3MXM68N9/A, 4MXM-N9/A o (68-80), 4MWXM52A o 5MXM90N9/A rebràs 100€. Amb Daikin Perfera: RXM-R9 (20-25-35), RXM-R (42-50-60-71), rebràs 50€.

Segueix aquests senzills passos:


 1. Una vegada adquirit el teu equip dirigeix-te a la pàgina de Daikin www.daikin.es/renuevateinstaladores
 2. Completa el formulari amb les següents dades:
 • Nom i cognoms DNI / CIF
 • Adreça
 • Telèfon de contacte Número de compte E-mail
 • Model i núm. de sèrie de la unitat exterior
 • Adunta la factura de compra, amb data entre 15 de febrer i 31 de març de 2023. La data límit d'enviament i l'últim dia per a la recepció de la documentació és el 30 d'abril de 2023

Daikin ingressarà via transferència bancària 100€ per la compra de cada unitat Multi i Multi+ amb referència 2MXM-N9/A (40- 50), 3MXM-N7/A (40-52), 3MXM68N9/A, 4MXM-N9/A (68-80), 4MWXM52A, 5MXM90N9/A i 50€ per la compra de cada unitat Daikin Perfera amb referència RXM-R9 (20-25-35), RXM-R (42-50-60-71).

Una vegada adquirit l'equip, hauràs d'emplenar el formulari que trobaràs a: www.daikin.es/renuevateinstaladores adjuntant la factura i dades de compra, model, número de sèrie de l'equip i les dades bancàries on s'ingressarà l'import corresponent.

Més informació de la promoció


Sobre Daikin

Daikin és en l'actualitat el proveïdor líder en solucions integrals de climatització. Com a resultat de la seva nova estratègia de diversificació més d'acord amb un mercat en ple canvi, a més de “Aire condicionat”, mercat en el qual és líder indiscutible, ha ampliat la seva oferta penetrant en nous mercats: Calefacció, Refrigeració i Sistemes Hidrónicos (refrigeradors, climatitzadors i ventiloconvectors). La companyia va començar a operar a Espanya en 1982, donant resposta a la creixent demanda d'equips de climatització d'alta qualitat que es donava tant a Europa com al nostre país. En aquest temps, s'ha convertit en una de les filials de vendes més importants de la signatura japonesa. Avui dia, Daikin ofereix una àmplia cobertura de solucions i serveis en tot el territori nacional. Vuit delegacions són les encarregades de portar els seus productes a qualsevol punt de la geografia nacional. Daikin Industries és un símbol de cooperació entre Orient i Occident en atendre les necessitats dels nostres clients a través de 81 oficines i 38 plantes de producció (8 en USA, 10 a Europa i 20 a Àsia).

Oferta dirigida exclusivament a professionals instal·ladors i per airec condicionats comprats a qualsevol de les 9 delegacions de Peralba o a través de peralba.pro.A més, beneficia't de promocions i ofertes exclusives en climatització. Per aconseguir tota la informació contacta amb el teu comercial habitual. També pots visitar qualsevol de les nostres delegacions:

 • Andorra
 • Barcelona
 • Berga
 • Igualada
 • Manresa
 • Mollerussa
 • Puigcerdà
 • Terrassa
 • Vic

Oferim els següents serveis per a instal·ladors de calderes: Assessorament tècnic. Gran estoc de productes d'aires condicionats, Lliuraments de material i màquines en estoc en menys de 48 hores, Serveis de finançament per les teves operacions amb particulars.


També et pot interessar

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!