FEBRER 2021

Avis de seguretat

Determinades rentadores fabricades al mes de febrer de 2019, amb número FD 9902, de les marques Bosch, Siemens, Neff i Balay que estan afectades per una fallada de seguretat.

Els controls interns de qualitat van detectar aquesta fallada potencial en la unió del tambor metàl·lic interior. En determinades circumstàncies, aquesta unió es podria deixar anar durant l'operació de centrifugació i suposar un greu risc de lesió.


S'està difonent aquest avís de seguretat a través de totes les vies possibles disponibles. Si creu que pot tenir una rentadora afectada a casa, ho pot comprovar a la pàgina web www.seguridadlavadoras.es. Si el seu rentadora aquesta afectada, se li substituirà per una nova de forma gratuïta.Important: Per minimitzar els riscos de seguretat i com a mesura de precaució, si la seva rentadora està afectada no la faci servir a més de 800 revolucions per minut fins que s'hagi substituït.Aquells clients que tinguin dificultat a verificar si el seu rentadora està afectada també poden trucar a telèfon 900 555 060 de dilluns a divendres de 8: 00h a 20: 00h.


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!