ABRIL 2020

BAXI participa en la producció de respiradors assistits i altres materials sanitaris per col·laborar en la lluita contra el COVID-19

La lluita per frenar la pandèmia provocada pel COVID-19 ha portat a BAXI a mobilitzar-se per aportar solucions. En aquest sentit, el personal d'R + D de la seva fàbrica de panells solars i de la línia de treball s'han embarcat en diverses iniciatives amb la finalitat de produir material sanitari, tan necessari com escàs en aquests moments.Sens dubte, una de les noticies més rellevants és l'acoblament de respiradors asistidos.Se tracta de respiradors assistits, sense regulació electrònica, en la línia de producció de la nostra fàbrica. L'empresa Waterologies, d'Igualada, zona molt afectada per l'epidèmia, és la coordinadora d'el projecte. Des Baxi posem a disposició d'aquesta les nostres capacitats en R + D i en operacions per realitzar l'acoblament. Un respirador requereix d'unes 10 hores de treball. A hores d'ara hem produït 34 unitats, que Waterologies posarà a disposició dels hospitals. El respirador en què treballa BAXI és el model OXYGEN M (versió 5) i està dissenyat per Protofy (startup Espanyola ubicada a Barcelona), que també ha dissenyat el respirador que està produint SEAT. El nostre respirador està a l'espera d'homologació per les autoritats governamentals, com molts altres procedents de múltiples iniciatives i comunitats de 3D makers. Alguns hospitals estan demanant ja aquests respiradors a falta dels autoritzats, participant també en les proves.


 

També estan utilitzant les seves impressores 3D d'última generació i participant d'altres projectes de tercers que desenvolupen un altre tipus de material sanitari, com viseres de protecció, mampares per a hospitals o un altre tipus de peces.Seguirem compartint amb vostros l'evolució de les iniciatives que s'estan duent a terme les marques que distribuïm per col·laborar en la lluita contra aquesta pandèmia.


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!