FEBRER 2023

Baxi avança en la integració d'Hitecsa i Adisa per a convertir-se en un proveïdor global de solucions de climatització

Fa aproximadament un any BAXI va adquirir l'empresa Hiplus Aire condicionat, i, per consegüent, de les marques Hitecsa i Adisa Heating. Des de llavors, Baxi està desenvolupant un ambiciós projecte d'integració amb la finalitat d'avançar en la seva visió de convertir-se en proveïdor global de solucions de climatització per a qualsevol mena d'edifici a Espanya i Portugal.

Després d'un període necessari d'integració, hi ha alguns productes procedents del catàleg ADISA que completen l'oferta BAXI, formant part del Catàleg BAXI 2023 amb marca BAXI. En concret es tracta de les calderes ADI, tant la gamma CD com la LT, amb els seus respectius accessoris, i també els equips autònoms de generació de calor, els Roof Top i els accessoris Adisa.

Les calderes ADI CD de condensació i les LT de baixa temperatura són excel·lents calderes de gas dempeus, de cos d'acer inoxidable, que van des dels 70 kW fins als 892 kW en una gamma de 18 models, i que poden arribar als 1.800 kW com a conjunt modular. Incorporen control Multilevel, i una de les seves característiques distintives és que són extremadament compactes, ocupant un mínim espai en planta i sent de les més lleugeres del mercat a igualtat de potència. No requereixen manteniment lateral, podent instal·lar diverses calderes l'una al costat de l'altra. A més, són d'elevada eficiència i de molt baix nivell d'emissions.

Addicionalment a les calderes, disposaran dels Aditrat, per al tractament de l'aigua d'ompliment del circuit primari, i dels equips Adiquick per a la producció d'ACS sense acumulació. La comercialització d'aquesta nova etapa estarà operativa a partir del pròxim 1 de març de 2023. Tots aquests productes ja es poden trobar en el nou Catàleg-Tarifa BAXI Febrer 2023.

Dos plans d'acció

Aquest projecte té dos grans plans d'acció: en primer lloc, treballar perquè BAXI i Hitecsa actuïn conjuntament en la descarbonització d'edificis, compartint un únic equip de prescripció que es denominarà Baxi Hitecsa Solutions. I, en segon lloc, integrar els productes i l'organització ADISA en el catàleg i estructura de BAXI. La marca ADISA passa a ser una gamma de producte que es denomina ADI i que ja forma part del Catàleg 2023 de BAXI.

Canvis organitzatius

Héctor Noguera, que dirigeix des de fa cinc anys el departament Baxi Solutions, passa a la nova organització integral Baxi Hitecsa Solutions que engloba els antics equips de prescripció de Baxi, Hitecsa i Adisa. Un sol equip que actuarà com a interlocutor únic per a ajudar en el disseny i conceptualització de la millor solució de climatització per a cada edifici, sigui residencial o terciari.

Respecte a la part d'operacions, José Luis Real, manufacturing & procurement director per a BDR Thermea Ibèria, es responsabilitzarà directament de la direcció de l'àrea d'Operacions d'Hiplus. Quant a l'equip Adisa, s'integra a Baxi, a càrrec de la gamma de calderes de mitjana i gran potència, que inclourà la pròpia gamma de calderes Adi.


També et pot interessar

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!