MARÇ 2022

Brisa, l'última mampara de Roca, de disseny minimalista

Roca, líder en disseny, producció i comercialització de productes per a l'espai de bany, presenta la nova mampara de dutxa Brisa: pensada per a poder adaptar-se a qualsevol espai gràcies al seu ampli rang de mesures estàndard.

Compta amb una altura de 2 metres, superior a la mesura estàndard, per la qual cosa evita esquitxades. A més, és molt segura ja que, tenint un cristall molt fi, de tan sols 8mm de gruix, en cas de trencament, es desintegraria en petits fragments d'arestes arrodonides.

El seu perfil lleuger, de tan sols 25mm, li atorga una gran subtilesa al conjunt i, gràcies a les opcions en acabat cromat o negre mat, s'aconsegueix un toc distintiu per a l'espai de bany. No incorpora perfil en la part inferior, facilitant el pas d'entrada i sortida al mateix temps que aporta una estètica molt equilibrada.

Disponible en més de 50 mesures per a adaptar-se a les diferents necessitats de l'usuari, en tots els formats que puguin presentar-se: d'entrada frontal, entre 3 parets o en cantonada, o amb entrada angular; totes elles disponibles amb portes corredisses o batents i sempre amb els rodaments ocults per una discreta tapa.

El cristall compta amb el tractament ‘Maxinclean’, que repel·leix l'aigua evitant que la calç, sals i brutícia quedin incrustades, facilitant la neteja i el seu manteniment durant més temps. Les frontisses pel seu costat són ‘easy to clean’, ja que es troben enrasades en la cara interna del cristall, permetent una fàcil neteja del cristall. I el tancament en ‘softclose’, que permet obrir i tancar la fulla corredissa amb suavitat, evitant cops.


Una altra novetat és la Placa PL10-E PRO Dual electrònica. Autoflush (Ref. ROCA890189500)

Placa d'accionament dual electrònica antivandàlica.

 1. Propietats antivandàliques.
 2.  Fixació addicional directa a paret.
 3.  Autodescàrrega sense intervenció de l'usuari per sensor de presència.
 4. Permet accionament mecànic addicional (descàrrega completa).
 5.  Protecció contra l'aigua IPX8
 6. Compleix amb el test de durabilitat de 200.000 cicles.
 7.  Pot configurar-se una descàrrega automàtica cada 24 hores.
 8.  Distància de detecció usuari ajustable (35,65 i 95 cm)


Altres novetats:

 • Vàter The Gap Round suspès Compact
 • Plat de dutxa Terran 1500x800, 1700x800, 2000x800 i 800 Angular
 • Aixeteria termostàtica T-1000 Round empotrable en acabats Everlux


A més, beneficia't de promocions i ofertes exclusives en bany. Per aconseguir tota la informació contacta amb el teu comercial habitual. També pots visitar qualsevol de les nostres delegacions:

 • Andorra
 • Barcelona
 • Berga
 • Igualada
 • Manresa
 • Mollerussa
 • Puigcerdà
 • Terrassa
 • Vic

Oferim els següents serveis per instal·ladors: Assessorament tècnic. Gran estoc de productes de calefacció, Lliuraments de material i màquines en estoc en menys de 48 hores, Serveis de finançament per les teves operacions amb particulars.


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!