SETEMBRE 2020

Descobreix el nou Dodai 2

  • Amb Tecnologia FrostWash que neteja la bateria reduint fins a un 91% la presència de bacteris i un 87% la presència de floridura en l'aire
  • Amb alt nivell eficiència A ++ / A +
  • Refrigerant R32
  • Amb el menor espai, 78 cm d'ample

A més, estalvia en refrigerant, ja que ve carregada per a màxim de canonades (20/10)


-

Una funció d'autoneteja única
La innovadora Tecnologia FrostWash permet la neteja regular de la bateria de la unitat interior simplement prement un botó des del teu comandament a distància.
Gràcies a la ràpida congelació i descongelació de l'intercanviador, la funció FrostWash captura i elimina impureses de les unitats interiors.
Primer congela les impureses i després les arrossega descongelant la bateria. Un cop evacuada l'aigua residual en la mànega de drenatge, s'aplica un procés d'assecatge que elimina qualsevol resta d'humitat i Llest! L'equip està preparat per funcionar de nou sense impureses.

 -

Com activar la funció Frostwash?La manera FrostWash és una funció disponible al comandament a distància i pots activar de la següent manera:Funció F.W / CL: Tenint en compte que durant el procés FrostWash l'equip no donarà servei, pot activar-se a demanda de l'usuari final, per mantenir la bateria neta i en òptimes condicions de funcionament.


 


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!