JUNY 2021

Descobreix el nou escalfador Opalia C bajo Nox

A Peralba et presentem el nou Escalfador d'aigua a gas atmosfèric Opalia C bajo NOx de Saunier Duval. Es tracta d’un escalfador instantani d'ACS a gas, tipus atmosfèric, equipat amb l'última tecnologia que el recomanem per substituir antics aparells de tir natural en zones exteriors de l'habitatge.



Característiques del producte:

-         Qualitat i disseny propi, robust, fiable i funcional: Desenvolupat per assegurar un funcionament sense interrupcions.

-         Reduïdes emissions NOx: Gràcies al nou cremador refrigerat per aigua aconsegueix reduir les emissions al mínim complint amb els estrictes requisits de la normativa europea.

-         Instal·lació fàcil i ràpida: L'embalatge inclou tots els accessoris bàsics que l'instal·lador necessita per fer una instal·lació senzilla i neta.


Targetes de combustible Solred per als instal·ladors per cada escalfador que adquireixin:

En el cas d'instal·ladors se'ls hi enviaran les targetes Solred directament al seu email pels equips que es facturin entre el 10 de juny al 15 de juliol de 2021. Els participants rebran els premis seguint les indicacions d’aquesta taula:

Si vols gaudir d'aquesta promoció, DEMANA’NS MÉS INFORMACIÓ!


També et pot interessar

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!