ABRIL 2022

El Roadshow de Daikin visita la delegació de Peralba Vic

Daikin durà a terme per segon any consecutiu el seu roadshow per a acostar la marca als instal·ladors de climatització.

Un autobús convertit en showroom amb novetats de producte d'aire condicionat, aerotèrmia i purificadors visitarà la Delegació de Peralba Vic el pròxim 2 de maig de 8.30h a 12.00h. A més, en cada parada, un comercial de Daikin durà a terme una explicació de les diferents novetats i resoldrà els dubtes que puguin sorgir als clients.

Tots aquells instal·ladors que us acosteu a l'autobús rebreu un petit obsequi. A més, aquells que presenteu una factura de compra d'aquest mateix dia d'equips Daikin, rebreu un obsequi encara més especial. Com a novetat d'enguany, se sortejarà una PlayStation 5 entre tots els visitants. Vindràs a provar sort?

Vine a veure'ns! T'esperem!Sobre DAIKIN

DAIKIN és en l'actualitat el proveïdor líder en solucions integrals de climatització: aire condicionat, calefacció, refrigeració i sistemes hidrónics (refrigeradors, climatitzadors i ventiloconvectors). Amb més de 90 anys d'experiència en la fabricació d'equips de climatització avançats i d'alta qualitat per a aplicacions residencials, comercials i industrials, compta amb més de 90 plantes de producció a tot el món.

La companyia va començar a operar a Espanya en 1982, donant resposta a la creixent demanda d'equips de climatització d'alta qualitat que es donava tant a Europa com al nostre país. En aquest temps, s'ha convertit en una de les filials de vendes més importants de la signatura japonesa. Avui dia, ofereix una àmplia cobertura de solucions i serveis en tot el territori nacional. Vuit delegacions són les encarregades de portar els seus productes a qualsevol punt de la geografia espanyola. DAIKIN INDUSTRIES és un símbol de cooperació entre Orient i Occident en atendre les necessitats dels nostres clients en 150 països.

DELEGACIÓ PERALBA VIC

Ctra. Manlleu, 43 Pol. Ind. Mas Beuló- 08500 Vic

Tel. 938 860 452


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!