NOVEMBRE 2020

Ens adherim a l’Aliança per a la Vacunació Infantil.

Per a Comercial Peralba és un orgull poder formar part de l’Aliança per a la Vacunació Infantil al costat de la @FundlaCaixaCAT i @gavi. Junts, ajudem a salvar la vida de milions d’infants de morts prematures i continuem treballant per la pròxima generació.


L’Aliança per a la Vacunació Infantil, creada en 2008 per la Fundació Bancària “la Caixa” i GAVI the Vaccine Alliance, compta amb la col·laboració de ISGlobal - Institut de Salut Global de Barcelona com partner científic i acadèmic d’aquesta aliança.


Ens sumem a tots els que, gràcies a la seva solidaritat des de l’any 2008, s’han unit a l’Aliança per a la Vacunació Infantil, a on s’han aconseguit donacions per un valor superior a 8,8 milions d’euros, que juntament amb les aportacions de “la Caixa” de 33.166.043 milions d’euros han permès vacunar a més de 6,3 milions de nens en països d’Àfrica i Amèrica Llatina.


ISGlobal —en el que també participen la Fundació Bancària “La Caixa”, l’Hospital Clínic, el Parc de Salut Mar, la Universitat de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra, la Generalitat de Catalunya, el Govern d’Espanya, l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Ramón Areces, amb la finalitat d’unificar esforços per la salut mundial—, ha format part entre 2016 i 2019 del Board de GAVI com a membre del Comitè Assessor d’Organitzacions Civils.


Es un orgull poder formar part d'aquesta iniciativa com a Patrocinador de Plata. Junts, continuarem lluitant contra la mortalitat dels més petits i us facilitem les dades de l'associació per si us voleu sumar a aquesta iniciativa: https://microdonativos.fundacionlacaixa.org/ca/tria-un-projecte/vacunacio-infantil-1


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!