MARÇ 2023

Fes de la llar un espai segur amb l'alarma adequada

La intoxicació per monòxid de carboni és un risc greu per a la salut de les persones i sovint pot resultar fatal. Ara pots ajudar a salvar la vida dels teus clients instal·lant un dels nostres detectors de CO Honeywell Home.

El CO és molt difícil de detectar perquè és invisible, inodor i no té sabor.

Un cablejat defectuós, la cocció d'aliments desatesa i la generació de fum continuen sent les causes més comunes dels incendis domèstics. La majoria dels governs de la UE recomanen materials ignífugs per a la llar, els aparells i els mobles, ja que generen molt menys fum que els materials estàndard i fan que els detectors de fum triguin més a activar-se.

D'igual forma, tots els aparells que cremen combustible poden produir intoxicació per monòxid de carboni (CO) en la llar, amb conseqüències que poden arribar a ser mortals.

Un detector de CO eficient i fiable és clau per a protegir les persones del que no poden veure

Els detectors utilitzen un sensor d'alta precisió per a registrar la concentració de CO en l'estada, enviant un fort senyal tan aviat com es torna perillosa. La gamma de detectors de temperatura, fum i CO estan dissenyades per a tota mena de llars, inclòs allotjaments turístics, pensions i caravanes.

Detectors de fum i temperatura

Els incendis poden produir-se a la nit, la qual cosa converteix a detectors i alarmes fiables en elements imprescindibles per a alertar als propietaris quan és menys probable que notin el perill. Els detectors de fum també es poden activar en àrees amb gran quantitat de pols o de fum, o en recintes on hi hagi fum procedent de la cuina: en aquesta mena de llocs hauria d'instal·lar-se un detector de temperatura.

Detectors de monòxid de carboni

Tots els aparells de la llar que cremen combustible poden produir monòxid de carboni (CO) amb conseqüències que poden arribar a ser mortals. Els forns i les calderes de gas, els fogons oberts, les barbacoes i les fuites dels vehicles poden suposar un risc greu de CO. Totes les persones corren perill d'intoxicació per CO en la seva llar, però els nens, els majors i les mascotes són especialment vulnerables. La instal·lació d'un detector de CO Honeywell Home al costat dels aparells que cremen combustible pot reduir considerablement aquest risc.

R200C-1.  Detector de CO

Imagen del detector de CO Honeywell Home R200C-1

R200C-N1:  Detector de CO Interconnectat

Imagen del detector de CO interconectado Honeywell Home R200C-N1

Més informació

Característiques

 • Mode silenci
 • Senyal de fi de vida de la bateria
 • ALARMA sonora i visual amb text en vermell per a sords
 • A més, el xip de baix consum permet que els detectors de CO durin 10 anys en manera estand-by, la qual cosa proporciona total tranquil·litat als teus clients


A més, beneficia't de promocions i ofertes exclusives en climatització. Per aconseguir tota la informació contacta amb el teu comercial habitual. També pots visitar qualsevol de les nostres delegacions:

 • Andorra
 • Barcelona
 • Berga
 • Igualada
 • Manresa
 • Mollerussa
 • Puigcerdà
 • Terrassa
 • Vic

Oferim els següents serveis per a instal·ladors de calderes: Assessorament tècnic. Gran estoc d'aires condicionats, Lliuraments de material i màquines en estoc en menys de 48 hores, Serveis de finançament per les teves operacions amb particulars.


També et pot interessar

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!