GENER 2023

Fins a 250€ euros de regal per la compra de calderes MiConnect de Saunier Duval

Ara que l'estalvi energètic és més important que mai, segur que els teus clients et pregunten contínuament: és possible reduir la despesa a l'hora de climatitzar la meva llar? Invertir en una caldera intel·ligent MiConnect® de Saunier Duval és ara més rendible que mai per a l'economia domèstica: aconseguiran reduir el seu consum de gas fins a un 35% en la factura energètica i poden arribar a estalviar fins a 476€ a l'any. Perquè amb aquesta nova promoció donis de Saunier Duval faciliten a tots els usuaris finals el canvi a una caldera intel·ligent MiConnect ® i, a més, tu guanyaràs més venent les calderes més avançades del mercat preparades per a funcionar fins amb un 20% de mescla d'hidrogen.


Ara pots guanyar 250€ per les calderes intel·ligents de 30 kW o més i 150€ per les de menys de 30 kW
Com funciona aquesta promoció?

 1. Instal·la una caldera Saunier Duval durant el període de vigència de la promoció
 2. Sol·licita l'import durant el període de vigència de la promoció. Emplena el formulari que trobaràs avtiu a partir del 23 de gener a saunierduval.es/inconformista introduint el n°de sèrie de la teva nova caldera durant el període de vigència de la promoció.
 3. Realitza la posada en marxa de la teva caldera entre el 23 de gener i el 23 de març de 2022. Una vegada gestionada la teva sol·licitud, t'ingressaran els diners en el número de compte que ens hagis indicat.
I, si el teu client el prefereix, pot triar finançament en 12 o 24 mesos sense interessos ni comissions TAE 0%

Noves calderes MiConnect® intel·ligents i conectades

 • Aprenen dels hàbits d'ús i optimitzen contínuament el consum de gas i electricitat per a oferir-te un nivell d'estalvi i confort sense precedents.
 • Gràcies a la seva exclusiva tecnologia de connectivitat i al nou Servei de Manteniment MiSaunier Duval Connect, ofert pel Servei Tècnic Oficial, els teus clients poden disposar al seu telèfon intel·ligent d'una completa gestió del consum energètic al costat dels serveis en línia més avançats.

Descarrega el flyer de la promoció

Queden excloses de la promoció ofertes especials, Oferta dirigida exclusivament a professionals instal·ladors i per calderes comprades a qualsevol de les 9 delegacions de Peralba o a través de peralba.pro.A més, beneficia't de promocions i ofertes exclusives en climatització. Per aconseguir tota la informació contacta amb el teu comercial habitual. També pots visitar qualsevol de les nostres delegacions:

 • Andorra
 • Barcelona
 • Berga
 • Igualada
 • Manresa
 • Mollerussa
 • Puigcerdà
 • Terrassa
 • Vic

Oferim els següents serveis per a instal·ladors de calderes: Assessorament tècnic. Gran estoc de productes d'aires condicionats, Lliuraments de material i màquines en estoc en menys de 48 hores, Serveis de finançament per les teves operacions amb particulars.


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!