MAIG 2022

Formació sobre aparamenta modular amb Sassin

A Peralba som distribuïdors de material elèctric i il·luminació per a tot tipus d'instal·lacions, ja siguin domèstiques o industrials. Per poder oferir la a solució que millor s'adapti a les necessitats dels nostres clients i poder ajudar-los amb esquemes, plànols i pressupostos, el nostre departament tècnic participa en diferents formacions per estar al dia de les últimes novetats i normatives. 


Aquest mes d'abril vam rebre al visita de Javier Espejo, Delegat de Catalunya de Sassin, proveïdor especialitzat en aparamenta per instal·lacions de baixa tensió, que ens va oferir una presentació sobre productes per habitatges i indústries:


-         Magnetotèrmics

-         Diferencials

-         Sobretensions

-         Diferencials rearmables

-         Contactors modulars

-         Contactors de maniobra

-         Relés industrials


Sassin Electric és un proveïdor especialitzat en aparellatge per a instal·lacions elèctriques en baixa tensió, els equips i les solucions de la qual es destinen als sectors residencial, domèstic i industrial, que està experimentant una òptima evolució en el seu negoci des del seu establiment a Espanya, a principis de 2007. L'empresa Sassin en creixement dinàmic està capacitada per a oferir solucions integrades, ajudar les persones i organitzacions a utilitzar la seva energia de forma més segura, fiable, eficient i sostenible possible. La cultura de la innovació, que ja ha estat interioritzada en cada component de l'equip de Sassin, els obliga a desenvolupar contínuament els millors productes elèctrics per a la societat. Dedicat al valor central "La confiança, la fe, dona crèdit”, Sassin treballa amb tots els seus col·laboradors per a crear un món millor del demà. Sassin actualment exporta els seus productes a més de 120 països i regions de tot el món.


També et pot interessar

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!