NOVEMBRE 2021

Guanya una experiència SMARTBOX inoblidable per a dues persones amb la Black Week de Peralba

Del 22 al 26 de novembre. per cada compra que facis de les ofertes incloses en la Black Week de Peralba (superiors a 180 € + IVA), tindràs un número pel sorteig d’aquesta Smartbox.

Quantes més comandes facis, més possibilitats tindràs de guanyar!

Què inclou la teva experiència (dues persones)?

  • una nit
  • un esmorzar
  • una sessió de spa

Sobre aquesta experiència

Inclou 1 nit amb desdejuni en un Parador i 1 accés a spa per a 2 persones. Tria qualsevol d'aquests allotjaments tan especials, únics a Espanya per la seva història, arquitectura, i per descomptat, prestacions de servei. I perquè l'escapada sigui del tot perfecta, tindràs l'oportunitat de gaudir d'un relaxant accés a spa fora del Parador. Neda més agradable que deixar que les propietats de l'aigua facin la seva funció terapèutica sobre la teva pell, veritat? Dóna't un capritx conjunt en el Parador i el centre de benestar de la teva preferència i deixa a la teva parella amb la boca oberta!

*BASES LEGALS DEL SORTEIG: El sorteig es realitzarà de manera aleatòria la primera setmana de desembre. El resultat es donarà a conèixer personalment al guanyador. Cada comanda generarà una participació. El premi no es pot intercanviar per diners. La participació comporta l'autorització de la difusió del nom/imatge en diferents canals i l'acceptació d'aquestes bases.

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!