ABRIL 2020

Hitachi presenta la nova tecnologia FrostWash que aconsegueix millorar la qualitat de l'aire

Difon aire pur i net a la llar
La qualitat de l'aire interior és essencial per al benestar de les persones. La unitat interior de paret ajuda a recircular l'aire. Durant un ús prolongat, es pot formar una acumulació de pols i floridura a causa de la humitat a l'habitació. Per mantenir nets l'intercanviador de calor, la unitat de paret interior i garantir un aire saludable, Hitachi ha desenvolupat una tecnologia exclusiva i innovadora: FrostWash que a través del seu procés de congelació i descongelació neteja l'aire reduint fins a un 91% la presència de bacteris i fins un 87% de floridura.


 


La tecnologia FrostWash, una funció d'autoneteja única
La innovadora tecnologia FrostWash permet la neteja automàtica i regular de l'intercanviador de calor de la unitat de paret interior. Gràcies a la ràpida congelació i descongelació de l'intercanviador, la funció FrostWash captura i elimina les impureses de les unitats interiors. Primer congela les impureses i després les elimina sense deixar rastre a mesura que avança la descongelació eliminant l'aigua residual a través de la mànega de drenatge.


Disponible en els models de residencial Mokai, Takai i Dodai.
Com funciona el mode FrostWash
La manera FrostWash s'activa automàticament cada 10 dies quan no es detecta cap presència, assegurant així el confort de les persones. També es pot activar manualment. Un indicador LED s'encendrà durant el cicle de neteja.

 

 

Descobreixi també la tecnologia FrostWash en aquests vídeos:

 

1.Congelar

2. Derretir

3. SecarNo t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!