SETEMBRE 2021

Instal·la calderes Junkers plus i guanya fins a 180€!

 Amb l'arribada de l'hivern Junkers Bosch ofereix una nova promoció dirigida a tots els instal·ladors. Per cada caldera mural de condensació de la gamma Cerapur que instal·lis fins al 31 d'octubre, rebràs fins a 180 euros en la teva targeta de soci del Club Junkers plus. La campanya és vàlida per a les calderes murals de condensació de la gamma Junkers Cerapur: Cerapur Comfort, Cerapur Excellence, Cerapur Excellence Compact i Cerapur Acu Smart. Totes elles ofereixen les millors solucions en calefacció i aigua calenta, adaptant-se a les necessitats de cada habitatge i cada client.Si ets un instal·lador professional, pots guanyar 180 € instal·lant calderes Junkers. Quins passos has de seguir?


Per a participar en la promoció, només has de seguir aquests passos:

1.     Ser soci del Club Junkers Plus. Encara no ets soci del Club Junkers plus? Consulta aquí tota la informació per donar-te d’alta!

2.     Tenir activada la teva targeta i verificar la instal·lació de les calderes presents en la promoció a través de l'APP Junkers Plus amb el codi QR, o en la web www.junkersplus.es introduint totes les dades de l'usuari.

3.     Sol·licitar la posada en marxa al Servei Tècnic Oficial.

4.     Una vegada realitzat el procediment, rebràs en la teva targeta Junkers plus el valor de Europlus corresponent per la instal·lació dels equips.

5.     Canvia els punts per diners per a utilitzar en qualsevol establiment que accepti targetes VISA.

6.     Tens fins al 7 de novembre per a enviar els requisits i justificar les teves instal·lacions.


A més, beneficia't de promocions i ofertes exclusives en calefacció. Per aconseguir tota la informació contacta amb el teu comercial habitual. També pots visitar qualsevol de les nostres delegacions:

  • Andorra
  • Barcelona
  • Berga
  • Igualada
  • Manresa
  • Mollerussa
  • Puigcerdà
  • Terrassa
  • Vic

Oferim els següents serveis per a instal·ladors de calderes: Assessorament tècnic. Gran estoc de productes d'aires condicionats, Lliuraments de material i màquines en estoc en menys de 48 hores, Serveis de finançament per les teves operacions amb particulars.


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!