ABRIL 2020

Llancem una oferta formativa online pròpia exclusiva per als nostres clients

Ens sumem a el moviment #joemquedoacasa i llancem l'oferta formativa de Peralba. Sessions i tallers de formació a distància especialment concebuts per ajudar a fer créixer el teu negoci llancem un l'oferta formativa de Peralba. Els nostres tècnics han preparat formacions especialment dissenyades per treure el màxim profit als teus projectes. Sessions, tallers i formacions en línia que t'ajudaran a fer créixer el teu negoci.


I t'ho posem molt fàcil: només necessites un ordinador o un telèfon intel·ligent amb connexió a internet per poder participar.


AGENDA dels cursos programats són:


· NOUS PRODUCTES I PROCEDIMENTS PER IMPULSAR LA AUTOCONSUM D'ENERGIA SOLAR (Dimecres, 8 d'abril de 16h a 18h)


Introducció als canvis normatius de l'autoconsum. Presentació de diferents productes i procediments que faciliten la implementació de l'energia solar d'autoconsum i per tant, ser una oportunitat de negoci per a instal·ladors.


Formació impartida per Eduard Vila, responsable de el Departament Tècnic de Peralba.· PRESENTACIÓ NOVETATS NÒRDICA, EXTRAFLAME I EVOLUTION LINE (Divendres, 23de abril de 11h a 12h i de 16h a 17h))


Presentació dels nous productes i novetats presents en els catàlegs 2020 de la prestigiosa marca italiana Nordica-Extraflame.


Formació impartida per Alessandro Stevan, Export Area Manager de la Nordica S.p.a.
Com apuntar-:


1. Escriu a formacio@peralba.com per reservar la teva plaça.


2. Rebràs un mail de confirmació.


3. El dia de la formació prem el link de el mail de confirmació i accediràs directament a l'aula de formació a través del navegador. Fàcil i ràpid.


Si vols saber més sobre aquest servei, envia un mail a formacio@peralba.com


També et pot interessar

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!