FEBRER 2023

Mitsubishi Electric presenta el nou model d'aire condicionat, MSZ-AY

Mitsubishi Electric ha presentat la nova màquina d’aire aire condicionat de paret reversible MSZ-AY, que substitueix al model MSZ-AP. Es tracta d’un nou aparell de paret compacte que garanteix flexibilitat i facilitat d’instal·lació. A més, ofereix un disseny elegant que facilita una integració discreta en qualsevol interior.

La seva classificació energètica A+++ en mode fred i calor, garanteix un gran estalvi energètic evitant sorpreses en la teva factura energètica.

És considerat una energia renovable perquè no requereix de cap combustible fòssil. Ideal per a la substitució de sistemes tradicionals de calefacció com a calderes.

Compte un baix nivell sonor de 18db(A) similar al soroll que fan les fulles en caure, contribuint a un millor descans amb el mínim soroll en funcionament.

Amb el control Wi-Fi i el filtre Purificador d'Aire integrats de sèrie fan de la MSZ-AY una de les opcions més completes.

Característiques

Energia renovable d'alta Eficiència per a un major estalvi

La sèrie MSZ-AY, compta amb la més alta classificació energètica: A+++ en SEER i SCOP de A++

Aquests rangs d'eficiència asseguren el màxim rendiment amb el mínim consum elèctric durant els dies més calorosos a l'estiu o durant els dies més freds a l'hivern.

La tecnologia de bomba de calor és considerada una energia renovable perquè no requereix de cap combustible fòssil. Ideal per a la substitució de sistemes tradicionals de calefacció com a calderes.

Mode ultra-silenciosa de tan sols 18dB(A)

El MSZ-AY ofereix el mode silenciós que contribueix a un millor descans. La unitat ajusta el seu funcionament per a proporcionar el màxim confort amb un nivell sonor de tan sols 18dB(A), la qual cosa suposa un soroll inferior al que fan les fulles en caure.

Control Wi-Fi integrat de sèrie

El control Wifi MELCloud permet controlar l'aire condicionat a través de qualsevol Telèfon intel·ligent, Tauleta o PC i està incorporat de sèrie en la unitat.

A més de controlar la unitat, MELCloud proporciona informació del consum elèctric a través de l'App perquè puguis saber en tot moment el consum elèctric.

Bomba de calor amb temperatura exterior de -20 °C

 • La unitat contribueix a una millor qualitat de l'aire interior gràcies a:
 • La tecnologia de compressor exclusiva de Mitsubishi Electric assegura el funcionament de la bomba de calor fins a -20 °C de temperatura exterior.
 • Mode d'autoneteja per a assegurar la màxima eficiència i estalvi
 • La sèrie MSZ-AY compta amb el mode autoneteja que consisteix a assecar i netejar l'interior de la unitat prevenint de males olors, floridura i acumulació de pols. D'aquesta manera assegura la màxima eficiència i estalvi, així com un aire net i lliure d'impureses.

Funcions

A més, beneficia't de promocions i ofertes exclusives en climatització. Per aconseguir tota la informació contacta amb el teu comercial habitual. També pots visitar qualsevol de les nostres delegacions:

 • Andorra
 • Barcelona
 • Berga
 • Igualada
 • Manresa
 • Mollerussa
 • Puigcerdà
 • Terrassa
 • Vic

Oferim els següents serveis per a instal·ladors de calderes: Assessorament tècnic. Gran estoc d'aires condicionats, Lliuraments de material i màquines en estoc en menys de 48 hores, Serveis de finançament per les teves operacions amb particulars.


També et pot interessar

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!