DESEMBRE 2022

Nou catàleg Baxi Design: Radiadors de disseny i accessoris

BAXI Design ha presentat una nova col·lecció formada per sis línies de radiadors: acer tubular, acer al carboni, tovallolers, electrificats, disseny i personalitzables. El nou catàleg que presenta els radiadors de BAXI Design mostra clarament la unió de l'última moda en disseny italià amb la màxima funcionalitat. Això permet a aquesta col·lecció convertir-se en una peça clau per a la decoració i eficiència energètica, i oferir al seu torn el màxim confort tèrmic en la llar.

Descàrrega i descobreix el Catàleg BAXI DESIGN Novembre 2022!

El model Tessuto, guanyador del premi German Design Award Gold 2022, és el producte estrella de la nova temporada, que ve acompanyat de destacables novetats en els models de radiadors tubulars Ardesia, així com en tovallolers, tovallolers elèctrics, radiadors de disseny i les versions graphic, llistes per a personalitzar amb la imatge que prefereixi el client.

BAXI Design ofereix als usuaris una àmplia gamma de combinacions de colors de gran força expressiva on, ells mateixos, poden ser els protagonistes triant entre una paleta de més de 100 colors per a adequar l'estil i les característiques de cada racó. La col·lecció BAXI Design està formada per sis línies de radiadors: Acer tubular, Acer al carboni, Tovallolers, Electrificats, Disseny i Personalitzables (Graphic) confeccionades amb materials de primera qualitat i amb un estil únic, signats pels prestigiosos dissenyadors italians Jean-Marie Mossaud, Mariano Moroni, Lucca Scacchetti, Paolo Pinnovaia i Simeone Micheli. La signatura ha realitzat aquesta gamma de radiadors en materials reciclables al 100%, resistents a la corrosió, no tòxics i de durabilitat infinita.

Els fabricants ha apostat per oferir solucions tecnològiques per a augmentar l'eficiència dels radiadors i alhora jugar amb la creativitat de les grans signatures del disseny que col·laboren en aquesta col·lecció, que es renova enguany. D'aquesta manera, s'aconsegueix la integració entre funcionalitat i estil que decora cada ambient de manera única i exclusiva.

Aquests radiadors treballen amb qualsevol generador, des de calderes de condensació a aerotermia, i està pensat per al mercat de la rehabilitació, per a clients que vulguis aportar un plus d'exclusivitat i disseny a l'ambient.


També et pot interessar

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!