JULIOL 2022

Nous kits de transformació electrònica de Presto

Presto ha llançat una solució per a potenciar les instal·lacions electròniques amb els nous KITS DE TRANSFORMACIÓ.

Es tracta d’un sistema innovador de transformació de l'aixeteria, mitjançant el qual, s’aconsegueix transformar #aixeteriatemporitzada mecànica (ja instal·lada) en #aixeteriaelectrònica per sensor. Una solució òptima i ràpida, sense obres, per a dotar a les instal·lacions de màxim estalvi d'aigua, seguretat i higiene per a evitar contagis, així com lluir una estètica d'avantguarda.

Què aconseguiràs amb aquest canvi?
  • Maximitza la higiene i la salubritat
  •  Evita el contacte prevenint contagis
  •  Màxim estalvi d’aigua i energia
  •  Òptima per a certificacions sostenibles
  •  Fàcil i ràpid, sense obres ni modificar la instal·lació

Aixeteria electrònica per a usos d'alta freqüència

Els fluxors de vàters, els urinaris i fins i tot les dutxes col·lectives de grans centres i corporacions, són els elements de major exposició al contacte i al consum desmesurat d'aigua. És a la mà de les organitzacions i els seus usuaris intentar reduir aquest impacte amb accions diàries i instal·lacions sostenibles.

Presto Ibèrica, amb més de 40 anys treballant per la protecció de les persones i del planeta, proposa a grans espais solucions innovadores en aixeteria electrònica per sensor i tecnologies anti-bacteri amb un servei de fabricació a mesura que garanteix la seguretat, la qualitat i el control energètic.

Major higiene i salubritat

El fabricant nacional, pioner en el mercat, atén aquesta transició proposant a les empreses els seus Kits de transformació: una gamma única en el mercat dissenyada amb l'objectiu d'oferir una alternativa que no implica un projecte d'obra, reduint costos i agilitant els temps d'instal·lació. Una opció àgil i econòmica per a transformar l'aixeteria temporitzada en aixeteria electrònica per sensor.

Referències:També et pot interessar

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!