MARÇ 2023

Novetats en aixeteria d'avantguarda per a amants del disseny, la tecnologia i la sostenibilitat, en el nou catàleg de Galindo

Griferías Galindo presenta el seu nou catàleg per a aquest 2023 amb exclusives col·leccions per a ambients de bany i cuina que no passaran desapercebut. Fidels al que els fa únics, continuen desenvolupant tecnologies i col·leccions de qualitat que optimitzen els consums i la seguretat de les persones, parell a tota mena de projectes. Sempre adequant els paràmetres tècnics i estètics, als quals el client necessiti i l'espai requereixi, gràcies al seu ser vici de personalització i fabricació a mesura.

Disseny, eficiència i qualitat certificada

Com a fabricants referents, dissenyen i produeixen els seus productes amb materials de la més alta qualitat, complint normatives i assegurant la salubritat dels usuaris, sent productes que a més de decorar, aporten durabilitat, robustesa i compromís amb el medi ambient, perquè incorporen materials reciclables, i ofereixen la màxima qualitat i certificació sostenible.

Nous acabats LuxCover®

Sempre a l'última en tendències, Galindo té molt present la capacitat creativa dels seus clients i la importància de la personalització en els espais constructius. Per això, aquest any més que mai aposten per la customización en tota mena d'aixeteria, ampliant la seva oferta i tècniques de personalització estètica incloent nous acabats Luxcover® al seu suport comercial.

Un servei en customització únic en el mercat mitjançant el qual el client pot sol·licitar qualsevol aixeteria del catàleg, des d'una unitat, amb l'acabat personalitzat que més li agradi i totalment a mida. Un gran valor afegit de la companyia, per a projectes exigents que requereixin crear espais exclusius. Des del Departament de Projectes de la companyia, l'equip d'arquitectes d'interiors assessora per a aportar el màxim valor a cada espai.

THEO DARK, is the new black

Com a novetat destacada, s'incorpora THEO DARK a les col·leccions urban, una aposta d'estètica industrial que serà tendència en tota mena d'espais de bany i cuina gràcies al seu acabat en crom negre raspallat. Aquest exclusiu acabat, d'alta resistència i durabilitat, apareix com el ‘nou acabat negre’, molt diferent a l'acabat LuxCover® negre mat que coneixíem fins ara. Una estètica trencadora, moderna i avantguardista, amb una neta presència en ús. Noves tecnologies sostenibles i salubres A més, Galindo continua evolucionant en innovació, amb tecnologies capdavanteres amb sistemes electrònics i domòtics, oferint a la llar el millor disseny i varietat en control de l'estalvi d'aigua i energia, amb ampliacions i actualitzacions de les seves tecnologies domòtiques Dre@ms i Galindo Ness Confort System, l'exclusiva col·lecció Aroha Tech amb acabat marbre, la seva tecnologia electrònica de sensor per a bany, o l'eficaç Theo Elec per a cuina. En l'àmbit d'higiene, destaca la seva innovadora tecnologia Healthcover® Antibacteriana. Un extra de protecció necessària per a evitar la proliferació dels bacteris en la superfície de l'aixeteria.

Noves columnes de dutxa personalitzades amb acabats LuxCover®

En aquesta ocasió Galindo ens convida a descobrir les noves referències en bany i columnes de dutxes de les col·leccions Aroha, Nitre, Livra, Pysa, Zen, Cònic, Theo City, conjunts de dutxa Atlantis, mescladores i termostàtiques, en diferents acabats i moltes altres novetats que podràs trobar dins del seu nou catàleg 2023. Un valor afegit en les seves columnes termostàtiques és que maximitzen el benestar dels usuaris, gràcies al control de temperatura i el seu sistema de cos fred, sumant un plus en disseny a les funcionals columnes mescladores amb estètica exclusiva, similar a les termostàtiques. Una aposta segura, perquè dona l'opció de diferenciar ambients i estils decoratius, sense minvar la qualitat certificada que presenta la marca. Igual que en la resta de les seves col·leccions d'aixeteria, el servei de fabricació a mesura de Galindo i acabats amb tecnologia LuxCover® permet incorporar a l'espai de dutxa, infinites possibilitats de customización perquè l'usuari pugui crear els seus propis espais, proposant les columnes de dutxa com a element especial de decoració, i essència dels espais de bany.


També et pot interessar

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!