JULIOL 2021

Ofereix un any de garantia addicional en les teves instal·lacions de aerotermia de calefacció BAXI

Estén la tranquil·litat dels teus clients ampliant la garantia total de les teves Bombes de Calor a 3 anys.

Només hauràs d'introduir la factura de compra al teu compte del Club BAXI Fidelity i rebràs un correu amb la Targeta d'Extensió de Garantia que hauràs de lliurar al Servei Tècnic el dia de la Posada en marxa o posteriorment.

Enguany s'admetran totes les factures de compra de 2021. Tots aquells instal·ladors que enguany ja els heu venut una Aerotermia de Calefacció BAXI ja podeu introduir les vostres factures de compra per rebre la targeta d'ampliació de garantia total. Aquesta acció es renova anualment en el Club BAXI FIDELITY, sense cap cost per a l'instal·lador.


QUÈ ÉS LA AEROTERMIA?

La aerotermia és un sistema de climatització de gran eficiència energètica que, a través d'un únic equip, proporciona calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària (ACS).

ENERGIA NETA

La aerotermia és una tecnologia renovable i neta que extreu fins a un 77% de l'energia de l'aire.

TOT EN UN

Permet controlar el teu sistema de calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària (ACS) des d'un únic dispositiu i integrar-lo amb els teus radiadors, sòls radiants i ventiloconvectors actuals.

ESTALVI

Produeix 4 vegades més energia que la que consumeix, i permet estalviar fins a un 70% de despesa en calefacció i aigua calenta, ja que per cada 4kWh d'energia que incorpora a l'habitatge, només consumeix 1kWh.

SIMPLICA LA TEVA FACTURA

Els sistemes de climatització per aerotermia utilitzen l'electricitat com a única font d'energia, per la qual cosa no són necessàries altres fonts com el gas o el gasoil.


A més, beneficia't de promocions i ofertes exclusives en calefacció. Per aconseguir tota la informació contacta amb el teu comercial habitual. També pots visitar qualsevol de les nostres delegacions:

  • Andorra
  • Barcelona
  • Berga
  • Igualada
  • Manresa
  • Mollerussa
  • Puigcerdà
  • Terrassa
  • Vic

Oferim els següents serveis per a instal·ladors de bombes de calor: Assessorament tècnic. Gran estoc de productes d'aires condicionats, Lliuraments de material i màquines en estoc en menys de 48 hores, Serveis de finançament per les teves operacions amb particulars.


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!