MARÇ 2024

Peralba s’uneix al grup elèctric FEGIME

Estem molt contents d’anunciar que Peralba ha passat a formar part del grup elèctric FEGIME.


FEGIME és el grup de distribució de material elèctric líder del mercat espanyol. Amb més de 170 punts de venda i format per 27 empreses a nivell nacional, el grup té una cartera de productes de 1.500.000 referències de les marques més conegudes del mercat.


La xarxa FEGIME està formada per empreses independents i locals que s’uneixen per col·laborar, compartir coneixements i millorar la seva competitivitat. Al formar part de FEGIME, les empreses membres tenen accés a una xarxa global de proveïdors i recursos pel subministrament de materials elèctrics.La incorporació a FEGIME posiciona Peralba com un distribuïdor estratègic i especialitzat en material elèctric, amb accés a una àmplia gamma de productes de primera categoria, solucions innovadores i recursos tècnics especialitzats.


FEGIME comparteix objectiu amb Peralba: la digitalització del sector per tal d’adaptar-se a les tendències del mercat, impulsant la innovació i l’excel·lència en el sector elèctric.


Aquesta integració representa una gran fita pel creixement empresarial de Peralba i estem molts contents de poder seguir oferint sempre el millor servei als nostres clients.Per a més informació et pots posar en contacte amb nosaltres a través de info@peralba.com 


També et pot interessar

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!