NOVEMBRE 2020

Promoción Suma i Segueix

Aquesta promoció premia amb € uros als instal·ladors per totes les calderes murals domèstiques del nostre catàleg. Com a novetat, per als models Neodens Plus ECO i Victòria Condens, el premi s'obté per cada 3 unitats comprades:

 

 3 x Victoria Condens = 75 €

 3 x Neodens Plus ECO = 150 €

 1 x Platinum Compact ECO = 75 €

 1 x Platinum Alux = 75 €

 1 x Platinum Plus = 75 €

 


Només obtindran Euros per Victòria / Neodens, si han fet compra de 3 unitats o múltiples de 3 i passen les factures de compra pel seu compte de l'Club BAXI Fidelity.

 


CONDICIONS PROMOCIÓ

Promoció vàlida de l'1 de març a l'30 d'abril de l'2021. S'admetran factures fins el 31 de maig 2021. Queden excloses operacions especials. Aquesta promoció està dirigida exclusivament a professionals instal·ladors i per a calderes comprades a distribuïdors de BAXI. Tot el que has de fer per aprofitar-la és pujar les factures de compra dels productes BAXI a el Club i un cop validades s'assignarà la recompensa en el corresponent mitjà de pagament seleccionat.

A aquells instal·ladors que no hagin completat 3 calderes Neodens Plus ECO o Victòria Condens per al cobrament de la recompensa, se'ls abonaran els punts establerts en "Taula de Punts" un cop finalitzi la promoció i el període d'admissió de factures.


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!