MARÇ 2023

Recondueix el planeta amb la qualitat, tecnologia sostenible i màxima personalització de PRESTO en el seu catàleg

Presto continua a l'avantguarda com a fabricant líder, destinant tots els seus esforços en R+D+i en el desenvolupament de noves tecnologies i sistemes de fabricació que assegurin un futur sostenible on prevalgui la protecció de les persones i medi ambient. Per això, en el seu nou catàleg per a aquest 2023, es reflecteix tot el llegat de la companyia, amb nous avanços tecnològics i la qualitat de la marca referent en el mercat i al compromís que els caracteritza, per oferir productes nacionals sostenibles.

Materials nobles, certificació i qualitat

L'aixeteria de Grup Prest Ibèrica és fabricada amb materials d'alta qualitat que compleixen normatives i asseguren la salubritat dels usuaris, sent productes duradors, robustos i compromesos amb el medi ambient, perquè es fabriquen amb materials reciclables, i ofereixen la màxima qualitat i certificació sostenible.

Conscients de la necessitat de la customización, continuen fabricant els seus productes a mesura, ajustant-se a les necessitats de cada client i el seu projecte, així com adaptant els paràmetres tècnics de la seva aixeteria temporitzada mecànica, electrònica o domòtica, per a aconseguir les certificacions sostenibles més prestigioses del mercat com LEED o BREEAM. Per això, en aquesta edició del catàleg comercial han volgut incorporar nous suggeriments per a facilitar aquest compliment.

El poder de la personalització i la fabricació a mesura

Gràcies a la seva fabricació integral a mesura, Presto Ibèrica adequa els paràmetres tècnics i estètics dels seus productes al que el client necessiti, visionant la importància d'aquesta personalització en els espais constructius i apostant encara més per la customización en tota mena d'aixeteria, ampliant l'oferta i tècniques de personalització estètica amb nous acabats LuxCover®. Un servei únic en el mercat mitjançant el qual és possible sol·licitar aixeteria, des d'una unitat, amb l'acabat personalitzat que els usuaris proposin i totalment a mesura.

L'era de l'electrònica: màxima salubritat i optimització de consums

Enguany, com a novetat, en el nou catàleg de producte per a col·lectivitats Presto/PrestoEquip, destacanlas solucions en aixeteria electrònica, amb els nous models de Prest Dom Sensia o els innovadors kitsde transformació. Una solució única en el mercat, dissenyada amb l'objectiu d'oferir una alternativa.

sense projecte d'obra, reduint costos i agilitzant els temps d'instal·lació. Els kits de transformació per a fluxòmetres de vàter i aixeteria d'urinari encastat, transformen l'aixeta temporitzada a electrònica per sensor sense haver de modificar la instal·lació encastada de l'aixeteria existent. Un gran valor afegit per als centres col·lectius, que optimitza els consums i maximitza la higiene, gràcies a la seva ergonomia i disseny futurista, aportant gran valor estètic als espais de bany amb elements a l'avantguarda del mercat, evitant el contacte i prevenint contagis davant un usuari cada vegada més preocupat per la salut.

Solucions integrals en disseny, higiene i confort per a banys accessibles

La marca d'equipaments i ajudes tècniques Presto, incorpora enguany nous models de lavabos i vàters, així com nous acabats LuxCover® per a barres de suport, reforçant la idea que l'accessibilitat no està renyida amb el disseny en el bany, sinó que pot no sols adaptar-se, sinó omplir l'espai de disseny i distinció. A més, gràcies a la tecnologia HealthCover antibacteri que s'aplica a l'aixeteria i barres de suport PrestoEquip  , aquestes barres de suport personalitzades aconsegueixen l'extra d'higiene necessària per a evitar la proliferació dels bacteris en les superfícies, clau per a centres sanitaris o de trànsit massiu.

Descobreix en el nou catàleg comercial 2023 de Grupo Prestt Ibèrica a Peralba.pro.


També et pot interessar

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!