OCTUBRE 2022

ROCA incorpora diverses novetats al seu catàleg de banys

Aquest mes d'octubre ve carregat de novetats de la la mà de ROCA. Descobreix-les!

Lavabos The Gap quadrats de baix placa de cocció

Els lavabos sota placa de cocció Roca queden perfectament integrats, de manera que només s'aprecia el seu interior. Una pràctica solució que et permetrà utilitzar tota la superfície de la placa de cocció per a tenir sempre a mà els teus productes d'higiene.

Vàter The Gap Square Comfort de tanc sota

ROCA34247C00U- SQUARE - Tassa altura confort adossada a paret amb sortida dual per a vàter de tanc baix. Inclou colze d'evacuació i joc de fixació.

Canella de banyera Lanta en acabats negre mat, negre titani i or rosat

Crear un ambient amb caràcter passa per triar peces singulars com a aixetes de bany de gran impacte visual. En Negre Titani, Or rosat i Negre Titani raspallat, els productes permeten donar forma a espais únics carregats de personalitat. Gràcies a la combinació de gasos nobles i metalls pesants, aquesta finíssima capa manté intacte el seu color brillant o setinat al llarg del temps. A més, compta amb un tractament anticorrosiu i anticalç per a una superfície extraordinàriament resistent a les esgarrapades i als productes de neteja. Sofisticació i durabilitat en una àmplia gamma de solucions d'aixeteria.

A més, també ha incorporat diferents articles en la gamma de productes en Negre Mat, a causa de la gran demanda del mercat pel color de moda.

  • ROCA5A1E18NB0. T-500 Bany-Dutxa Negre Mat. T-500 Mesclador termostàtic exterior Bany-Dutxa.
  • ROCA5A2E18NB0. T-500 Dutxa Negre Mat. T-500 Mesclador termostàtic exterior Dutxa.
  • ROCA5A2K18NB0. T-500 Empotrable Bany-Dutxa Negre Mat. T-500 Mesclador termostàtic empotrable per a Bany-Dutxa (2 vies/ sortides) amb inversor automàtic. Inclou subconjunt empotrable i rosassa.
  • ROCA5A9F18NB0. Columna Victoria-T Basic. Columna Termostàtica Victoria-T Basic (Negre Mat).
  • Mampara Brisa de portes Batents en acabat Negre mat. Gràcies a la seva enorme quantitat de models, mesures i possibilitats, Brisa és el més pròxim a una mampara a mesura i compta amb configuracions de portes corredisses i també batents des dels 700 als 2000 mm.

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!