FEBRER 2023

Roca presenta les principals novetats que porta amb si el nou any

La gran incorporació del 2022 va ser la nova col·lecció anomenada ONA que es posiciona entre la sèrie GAP i la seriï DAMA-N i que segurament es convertirà en poc temps en una de les col·leccions més demandada de Roca.

Les principals novetats que aporta la col·lecció ONA del mes de gener del 2023 són:

  • Comptem amb la incorporació de dos nous productes en la gamma de mobles i lavabos, amb un disseny actual i preu ajustat, l'ONA 800 centrat.
  • En quant a accessoris, la col·lecció també inclou 4 nous complements, tots ells en material reciclable: safata, contenidor, got i dispensador, que estaran disponibles en els acabats de tendència d'enguany, el blanc mat, verd mat i gris mat. Aquesta nova col·lecció permet una òptima organització ja que el disseny de la safata permet que els altres accessoris encaixin a la perfecció sobre ella aconseguint un perfecte encaix i lliscament sobre el repeu i cubeta del lavabo i dins dels calaixos del moble Ona.


  • En mobiliari també hi haurà moltes novetats, a més de la sèrie ONA, s'incorporen les mesures de 1000mm centrades en les col·leccions THE GAP i ALEYDA amb infinitat de mesures i acabats.
  • Seguint amb els plats de dutxa, Roca ha incorporat una nova col·lecció de plats de dutxa acrílics amb disseny minimalista amb acabat en blanc, vora perimetral, ideal tant per a interiors contemporanis com clàssics. El nou plat de dutxa Granada aquesta disponible en forma rectangular, quadrada i angular i compta amb una altura de 135mm i desguàs incorporat, permetent una fàcil instal·lació sense necessitat d'encastar en el sòl. La seva placa acrílica exterior i interior reforçada de gran qualitat, permet crear superfícies lleugeres, llises i altament resistents, aconseguint una resistència al desgast, la descoloració, els agents químics i la llum ultraviolada. Compta amb una superfície càlida i suau, agradable al tacte que permet una la seva desinfecció amb productes de neteja convencionals.

  • Finalment, quant a aigüeres, Roca ha llançat una nova versió del model Glasgow, el Glasgow 800 ED. Glasgow és una col·lecció d'aigüeres d'acer inoxidable que es caracteritza per les seves configuracions de cubetes, barrejant grandàries grans i petites, i les seves diferents formes d'escorredora.

Si totes aquestes novetats t'han deixat amb ganes de saber i veure més, demana cita prèvia i els nostres assessors comercials et comptaran més!


També et pot interessar

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!