JUNY 2022

Tecnologia i innovació en els nous plats de dutxa de Roca

Roca, líder en disseny, producció i comercialització de productes per a l'espai de bany, i amb més de cent anys d'experiència, és pionera en el desenvolupament de les últimes innovacions tecnològiques del mercat com són els materials Stonex®. Aquest mes de juny ha llançat noves mesures dels plats de dutxa en Stonex®, Pyros.


Nous plats de dutxa Pyros

Els exclusius materials de Roca Stonex®, augmenten la seguretat i higiene dels plats de dutxa, al mateix temps que milloren la seva durabilitat i faciliten una instal·lació perfecta en qualsevol circumstància. Stonex®, és un exclusiu material de Roca compost per un substrat de resina combinada amb una cuidada selecció de diverses càrregues minerals i una capa exterior de Gel Coat ISO NPG de màxima qualitat. Com a resultat, es disposa d'un producte d'alta resistència al desgast per l'ús, a l'agressió d'agents químics i fins i tot a la descoloració provocada pels raigs solars, augmentant així la seva resistència a les abrasions i afavorint el manteniment de les seves prestacions al llarg del temps.

Pyros és un plat de dutxa de disseny extraplano que permet la instal·lació arran de terra, eliminant barreres i facilitant l'accés a la dutxa. Pyros compta amb un desguàs de gran cabal, a més del sifó extraïble amb cestillo. El plat de dutxa Pyros també pot tallar-se a mesura i així adaptar-se a qualsevol espai. Compta amb un desguàs rectangular de reduïdes dimensions i alta capacitat, integrat sota la tapa de Stonex. Juntament amb els seus pendents progressius, aquest facilita la ràpida evacuació de l'aigua, evitant que quedi estancada i pugui arribar a desbordar. A més, la seva textura de sorra ofereix una superfície texturizada altament antilliscant, molt agradable al tacte.

Aquest model està disponible en 7 Acabats: Beix, Perla, Cafè i Onix per a la seva perfecta combinació amb els acabats de la porcellana, a més dels existents Blanc, Pissarra i Negre. Consulta aquí més informació.


Nova col·lecció d'accessoris de bany COMPAS

Aquest mes de juny, la marca també ha incorporat la col·lecció d'accessoris de bany, Compas. Es tracta d'una col·lecció completa d'accessoris d'instal·lació a paret amb més de 20 referències que ofereix una àmplia varietat de contenidors i porta-rotlles amb un disseny arrodonit i atemporal, ideal per a qualsevol espai de bany, que a més inclou un kit per a instal·lació amb caragols.

Estan fabricats en materials d'alta qualitat, duradors i resistents a la corrosió com el metall, l'acer inoxidable i Zamak. Els accessoris són de fàcil neteja i ofereixen una màxima resistència enfront de càrregues entre 5 i 10 kg. Els accessoris Roca permeten donar personalitat al teu bany amb petits detalls que marquen la diferència. Consulta aquí més informació.


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!