ABRIL 2020

T'expliquem per què has de canviar el teu cartutx AQUAdrink cada any

PER QUÈ CANVIAR EL CARTUTX CADA ANY?


Els filtres AQUAdrink reté la major part de partícules indesitjables (pols, plàstics) de l'aigua que consumeixes. Amb un nivell elevat d'aquestes partícules el filtre acaba per reduir el seu cabal. Aquesta reducció és normal i no sol resultar perceptible fins al primer any d'ús de l'cartutx. D'altra banda, AQUAdrink incorpora un filtre de carbó actiu amb una durada màxima recomanada de dotze mesos, després dels quals el gust de l'aigua empitjora gradualment.


AIXÍ FUNCIONA EL TEU FILTRE AQUAdrink


AQUAdrink redueix el clor present en l'aigua de xarxa just en el moment del seu consum, de manera que evites possibles contaminacions. A més, elimina tots els compostos derivats de el clor que es formen a la xarxa i que són responsables de la mala olor i de el mal gust de l'aigua en la majoria dels casos. A més a AQUAdrink incorpora un doble filtre de seguretat de 10 micres que reté partícules i la major part dels micros plàstics presents en l'aigua. L'exclusiva resina d'intercanvi iònic reté tots els metalls pesats i transforma en magnesi una part important de la calç present en l'aigua. AQUAdrink també Alcanyís lleugerament l'aigua, millorant encara més el seu sabor, obtenint una aigua perfecta per beure i cuinar.


SI ENCARA NO HAS CANVIAT EL TEU CARTUIX, FES-HO ARA


Només trigaràs 5 minuts. El rebràs a casa en 24-48 hores, sense cost addicional. I a més ho pots finançar sense interessos. El canvi del teu filtre AQUAdrink es controla i gestiona a través de l'APP AQUAdrink.


AQUAdrink es fabrica a Europa i compleix amb el Reial Decret 140/2003 que regula el consum d'aigua de xarxa a Espanya. A més, està certificat amb la norma UNE14901, que a Espanya és d'obligat compliment.


Si tens dubtes, contacta amb nosaltres. Som distribuïdors de la marca.


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!