ABRIL 2022

Troba els millors radiadors de disseny al nou Catàleg de BAXIDESIGN

BAXI Design presenta el seu nou catàleg de radiadors de disseny.

El nou catàleg ofereix els radiadors de BAXI Design mostra clarament la unió entre l'última moda en disseny italià i la màxima funcionalitat. Això els permet convertir-se en una peça clau per a la decoració i l'eficiència energètica, al mateix temps que brinda el màxim confort tèrmic a la llar.

El catàleg NR.6 de BAXI Design recull la voluntat de voler transformar tots els espais en racons especials, aportant un toc personalitzat i cosmopolita en l'ambient. Això és possible gràcies a que és una marca que permet als usuaris ser els màxims protagonistes triant el seu estil i característiques desitjades.

Aquesta nova línia dissenyada per Cordivari ofereix tres models molt especials: El model Tassuto, guanyador del premi German Design Award Gold 2022 i que apuna a ser l'estrella d'aquesta nova temporada. El model Kelly 38, un tovalloler molt elegant amb un disseny net i minimalista. I finalment, Rosy Graphic Urban, un llenç perfecte per a expressar la fluïdesa i el dinamisme de la vida contemporània. Tota la informació sobre aquesta línia de productes BAXI Design tan especial en la web https://baxidesign.es/.

Aquesta concepció explora l'esfera de les emocions i de l'afectivitat: un viatge a la recerca de passions i sentiments que es reflecteixen en l'ambient de l'habitatge, on cada objecte, cada element, és expressió de la pròpia personalitat.

Els radiadors es transformen així en protagonistes indiscutibles de l'estil de vida contemporani. La contínua cerca de solucions tecnològiques per a augmentar l'eficiència dels radiadors es conjuga amb la creativitat de les grans firmes del disseny que col·laboren en aquesta col·lecció, creant així una alquímia perfecta entre funcionalitat i estil que decora cada ambient de manera única i exclusiva. Gràcies a la seva gran experiència, 

BAXI DESIGN by CORDIVARI ha conjugat la filosofia productiva de l'acer inoxidable posant-la al servei d'aquesta col·lecció. Aquesta elecció testimonia la importància fonamental de mantenir una relació respectuosa i positiva amb l'ambient i els recursos naturals. L'acer inoxidable es combina de manera òptima amb aquesta concepció ecològica ja que és un material reciclable al 100%, resistent a la corrosió, no tòxic i de durabilitat infinita.


CARACTERÍSTIQUES

  • Disseny italià: Grans signatures del disseny italià han creat aquesta col·lecció de radiadors, creant així unes peces elegants que decoren cada ambient de manera única i exclusiva.
  • Funcionalitat i qualitat: La marca està en contínua cerca de solucions tecnològiques per a augmentar l'eficiència dels radiadors: funcionalitat, qualitat i estil van de la mà.
  • Estil i personalitat: Amb 5 gammes amb diversos models disponibles, tria el radiador que millor s'adapti a l'estil de decoració del teu habitatge.
  • Diferents gammes de colors: Possibilitat de canviar el color del radiador a elecció de l'usuari per a adequar-se a la decoració de cada llar.

Línea Ardesia Baxi Design V.6 2022

BAXI, UNA MULTINACIONAL LÍDER EN SISTEMES DE CLIMATITZACIÓ

BAXI és una marca capdavantera en sistemes i serveis de climatització per a la llar, integrada en el grup BDR Thermea. Ofereixen avançades solucions de climatització que garanteixen la màxima eficiència energètica i confort tèrmic: calderes de condensació, panells solars, bombes de calor, biomassa, radiadors, i equips d'aire condicionat, entre altres productes.

Descarrega't el catàleg aquí.


També et pot interessar

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!