MAIG 2022

Visitem la fàbrica de Fittings Estándar a Albacete

Els delegats i els membres de direcció de Peralba van visitar la fàbrica del nostre proveïdor Fittings Estándar a Albacete. En l'actualitat l'empresa ofereix un extens portfolio de productes que inclouen des de les canonades plàstiques a elements de regulació de sòl radiant, passant per material per a lampisteria, reg, piscina i calefacció.

Al 2019 van inaugurar les seves noves instal·lacions de 12.000 m² de fàbrica sobre una parcel·la de 20.000 m² al Polígon Industrial Romica d'Albacete, mantenint el compromís amb la qualitat, el servei i el medi ambient. Enguany s'ha iniciat producció de la canonada PEX-a mètode ENGEL, amb sis línies d'extrusió de doble canal, a la seva planta d'Albacete.

A més, han instal·lat una línia per a la fabricació de canonada multicapa PERT/Al/PERT amb soldadura TIG de gom a gom de l'alumini. Han incorporat una inyectora ENGEL on destaca la gamma d'accessoris PPSU RÀPID I FÀCIL. S'ha realitzat una inversió en I+D en el seu laboratori amb l'adquisició d'un equip de proves de pressió i temperatura, per a assajar els seus productes amb les proves més exigents del mercat. A més, s'ha dotat les seves noves instal·lacions amb dos nous molls de càrrega per a millorar l'entrada i sortida de materials.


Sobre Fittings Estándar

Fittings Estándar és una companyia espanyola líder en el disseny i fabricació de sistemes flexibles de lampisteria, calefacció i climatització per a la instal·lació professional.

Fundada l'any 2000, ha estat i és un exemple de capacitat de creixement i desenvolupament empresarial. Els seus valors fonamentals són la recerca, innovació, responsabilitat, qualitat i confiança. Gràcies als seus sistemes d'avantguarda i noves avançades tecnologies de producció, ofereixen una alta qualitat en la seva àmplia gamma de productes, un excel·lent rendiment i una gran fiabilitat. Compten amb Centre de Recerca propi, encarregat del disseny de nous productes, tant de l'assaig i disseny, com d'assegurar la seva productivitat i la qualitat.


També et pot interessar

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!