FEBRER 2023

Aconsegueix fins a 150€ per als teus clients aquesta primavera amb Daikin i Peralba

L'arribada de la primavera és sinònim de pujades en les temperatures i el moment de començar a preparar-se per a la calor. Per aquest motiu, en Daikin han preparat una nova promoció per a l'usuari final. Si alguna dels teus clients, necessita adquirir un nou equip, aquesta primavera serà més senzill que mai gràcies a Daikin.

Compra una unitat Split Daikin Stylish o Sistema Multi + d'aigua calenta i calefacció i rebràs 150€ i per la compra una unitat Split de Daikin Perfera rebràs 100€.

És molt senzill!.

Condicions de la promoció:

Per cada unitat de Gamma Daikin Stylish o Multi: RXA-A9 (20-25-35), RXA-B (42-50), 2MXM-N9/A (40-50), 3MXM-N7/A (40-52), 3MXM68N9/A, 4MXM-N9/A (68-80), 5MXM90N9/A, 2AMXM-M9 (40-50), 3AMXM52N9, el teu client rebrà 150€ i per cada unitat de Gamma Daikin Perfera: RXM-R9 (20-25-35), RXM R (42-50-60-71), ARXM-R9 (25-35), 100€.

Com pots aconseguir fins a 150€?

Adquireix l'equip en Peralba, guarda la factura de compra, completa aquest formulari i adjunta en el formulari de la web, en el camp habilitat a aquest efecte, una còpia de la factura. També es pot sol·licitar el formulari de la promoció per a imprimir, a través del telèfon 91 334 56 00 (opció 4) i el haran arribar a l'adreça postal que indiquis. Una vegada ho rebis, només hauràs de completar-ho, signar-ho, adjuntar la informació pertinent i enviar la documentació a l'Atenció del Departament de Màrqueting a la següent adreça postal: C/Via dels Poblats 1, Parc empresarial Alvento, Edifici A i B, Planta 4, 28033 Madrid. Una vegada comprovats les dades i la documentació, ingressessin els 100€ o 150€ en el número de compte facilitada..

 • Promoció vàlida entre el 15 de febrer i el 31 de març de 2023.
 • Data límit d'enviament i últim dia per a recepció de documentació: 30 d'abril de 2023.
 • Promoció exclusiva per a usuaris finals que adquireixin els seus equips en botigues d'electrodomèstics i en instal·ladors adherits a la promoció.

El pagament quedarà subjecte al compliment de les bases publicades.

Més informació de la promoció


Sobre Daikin

Daikin és en l'actualitat el proveïdor líder en solucions integrals de climatització. Com a resultat de la seva nova estratègia de diversificació més d'acord amb un mercat en ple canvi, a més de “Aire condicionat”, mercat en el qual és líder indiscutible, ha ampliat la seva oferta penetrant en nous mercats: Calefacció, Refrigeració i Sistemes Hidrónicos (refrigeradors, climatitzadors i ventiloconvectors). La companyia va començar a operar a Espanya en 1982, donant resposta a la creixent demanda d'equips de climatització d'alta qualitat que es donava tant a Europa com al nostre país. En aquest temps, s'ha convertit en una de les filials de vendes més importants de la signatura japonesa. Avui dia, Daikin ofereix una àmplia cobertura de solucions i serveis en tot el territori nacional. Vuit delegacions són les encarregades de portar els seus productes a qualsevol punt de la geografia nacional. Daikin Industries és un símbol de cooperació entre Orient i Occident en atendre les necessitats dels nostres clients a través de 81 oficines i 38 plantes de producció (8 en USA, 10 a Europa i 20 a Àsia).

Oferta dirigida exclusivament a professionals instal·ladors i per airec condicionats comprats a qualsevol de les 9 delegacions de Peralba o a través de peralba.pro.A més, beneficia't de promocions i ofertes exclusives en climatització. Per aconseguir tota la informació contacta amb el teu comercial habitual. També pots visitar qualsevol de les nostres delegacions:

 • Andorra
 • Barcelona
 • Berga
 • Igualada
 • Manresa
 • Mollerussa
 • Puigcerdà
 • Terrassa
 • Vic

Oferim els següents serveis per a instal·ladors de calderes: Assessorament tècnic. Gran estoc de productes d'aires condicionats, Lliuraments de material i màquines en estoc en menys de 48 hores, Serveis de finançament per les teves operacions amb particulars.No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!