DESEMBRE 2020

Aerotermia Yutaki: Totes les aplicacions en un únic sistema

Hitachi presenta la seva gamma de aerotermia Yutaki, la solució a mida capaç de satisfer tot tipus de necessitats: calefacció, refrigeració a l'estiu, aigua calenta sanitària durant tot l'any, amb la possibilitat de connectar els sistemes amb panells solars i escalfar piscines.


"El sistema d'aerotèrmia aporta molts beneficis: estalvi energètic, energia més neta i saludable, estalvi en costos i validesa durant l'hivern i estiu."


Yutaki ofereix un sistema d'aerotèrmia a mida, combinable amb qualsevol tipus d'emissor de calor, nou o existent: radiadors, terra radiant / refrescant i fan coils que compta amb el major rang de capacitats de mercat (des de 4,3kW fins 32kW) i ajuda a reduir el consum d'electricitat, aconseguint un major estalvi i un menor impacte mediambiental.


A Hitachi testegen el 100% dels productes ia més, l'aerotèrmia Yutaki està certificada en Euroevent i en Keymark, garantint que el producte compleix amb tots els requisits i aportant la màxima fiabilitat. Aquesta bomba de baix consum és una solució adaptada a totes les necessitats dels clients, versió reversible per gaudir de confort tot l'any, aigua calenta integrada, aire saludable, i molts beneficis més.

                                                                       

Gràcies al compressor Scroll DC Inverter d'Hitachi, dissenyat per augmentar el rendiment estacional i la fiabilitat alhora que es redueix el consum d'energia, és un compressor especialment eficient en temporades intermèdies amb un alt rendiment a càrregues parcials baixes.


A Hitachi compten amb elements d'alta tecnologia, com ara, l'assistent de configuració intuïtiu "Wizard" que permet configurar molt ràpidament les instal·lacions de Yutaki, per adaptar-lo a qualsevol entorn: piscina, combinació amb caldera, solar ...


A continuació, presentem els equips que composen la gamma de Aerotermia YutakiYUTAKI S: Calefacció, aire condicionat i ACS. Té un disseny compacte que facilita la seva instal·lació i permet un control senzill i intuïtiu que compleix amb els requisits de climatització.


YUTAKI S80: Ofereix calefacció i aigua calenta. Regula automàticament el funcionament de la bomba de calor, maximitzant el confort i minimitzant el consum energètic. El model de caldera tradicional que ofereix calefacció i aigua calenta sanitària. La millor alternativa a les calderes tradicionals de gas i / o gasoil.


YUTAKI S Combi: Té una gran varietat de capacitats. Ofereix un estalvi d'espai sense problemes de soroll i una gran facilitat d'instal·lació i manteniment. Disponible en dues versions de dipòsit (200 litres i 260L) per a diferents demandes d'ACS.


YUTAKI S80 Combi: Té una funció de calefacció i s'aplica en radiadors d'alta o baixa temperatura, terra radiant, fan coil (només calefacció) i calefacció de piscines. Gràcies al seu dipòsit és perfecte per a producció d'ACS.


YUTAKI M: És la solució perfecta per a espais reduïts ja que comprèn en un mateix cos de màquina la part frigorífica d'una unitat exterior convencional i la part hidràulica d'una unitat interior d'aerotèrmia. Subministra calefacció, refrigeració i ACS.


Per a més informació sobre la gamma, consulta el teu comercial o visita el teu punt de venda Peralba més proper.No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!