FEBRER 2023

Aquest hivern, emporta't fins a 75€ en instal·lar calderes murals de BAXI

BAXI, companyia líder i referent en sistemes de climatització, ha llançat una nova promoció per a instal·ladors que formin part del Club BAXI Fidelity, una plataforma enfocada al professional instal·lador de climatització, on trobaràs premis i avantatges exclusius. La plataforma disposa de diverses promocions de productes BAXI que es van renovant, com les calderes murals de gas, les bombes de calor o l'aire condicionat.

Amb l'arribada del 2023 la marca presenta nova una campanya de calderes murals domèstiques que podràs aprofitar fins a a l'abril.. Si ets instal·lador, fins al 30 d'abril de 2023 pots beneficiar-te de tots els seus avantatges. No sols es tracta d'un estalvi econòmic, sinó de diferents beneficis que ofereix el Club Baxi Fidelity. La promoció està específicament dirigida a la compra per la compra de calderes murals domèstiques.

Com funciona aquesta promoció? Entra al Club Baxi Fidelity i aconsegueix les teves bonificacions!

 1. Compra una caldera mural domèstica a qualsevol de les nostres botigues PERALBA o a peralba.pro.
 2. Inicia sessió o fes-te membre del Club Baxi Fidelity a https://www.baxifidelity.es/
 3. Puja la/s factura de PERALBA a la plataforma. Una vegada validada la factura se t'assignarà la recompensa corresponent a través de la Targeta Visa del Club BAXI Fidelity.
 4. Bonificació segons models de caldera: Quantes més calderes registris al club, més bonificacions directes aconsegueixes en la teva targeta VISA del Club Baxi Fidelity.
 • Neodens LITE: 25 €
 • Neodens Plus Eco: 35 €
 • Platinum Compact Eco: 75 €
 • Platinum Plus/iPlus: 75 €

Només seran validades les calderes comprades a Peralba. A més, si tens qualsevol dubte sobre el funcionament tant del propi article, com de la campanya en si, només has de preguntar-nos. Acosta't a la teva botiga més pròxima i aprofita't dels avantatges de la calefacció eficient i rendible. 

Promoció vàlida per a compres des de l'1 de febrer al 30 d'abril de 2023. 

S'admetran factures fins al 31 de maig de 2023 perquè puguis presentar factures de compra de distribuïdors oficials de BAXI i beneficiar-se d'aquesta promoció. Treu-li rendibilitat al teu treball, amb PERALBA i BAXI. Apropa't a la teva botiga més pròxima i aprofita't de tots els avantatges que t'oferim.

Descarrega el flyer de la promoció

Queden excloses de la promoció ofertes especials, Oferta dirigida exclusivament a professionals instal·ladors i per calderes comprades a qualsevol de les 9 delegacions de Peralba o a través de peralba.proQuants més aires condicionats registris al club, més bonificacions directes aconsegueixes en la teva targeta VISA del Club Baxi Fidelity.

A més, beneficia't de promocions i ofertes exclusives en climatització. Per aconseguir tota la informació contacta amb el teu comercial habitual. També pots visitar qualsevol de les nostres delegacions:

 • Andorra
 • Barcelona
 • Berga
 • Igualada
 • Manresa
 • Mollerussa
 • Puigcerdà
 • Terrassa
 • Vic

Oferim els següents serveis per a instal·ladors de calderes: Assessorament tècnic. Gran estoc de productes d'aires condicionats, Lliuraments de material i màquines en estoc en menys de 48 hores, Serveis de finançament per les teves operacions amb particulars.


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!