ABRIL 2022

Baxi Fidelity comença la campanya d'aire condicionat premiant als instal·ladors

BAXI, companyia líder i referent en sistemes de climatització, ha llançat una nova promoció per a instal·ladors que formin part del Club BAXI Fidelity, una plataforma enfocada al professional instal·lador de climatització, on trobaràs premis i avantatges exclusius. La plataforma disposa de diverses promocions de productes BAXI que es van renovant, com les calderes murals de gas, les bombes de calor o l'aire condicionat.

Amb l'arribada de la calor, la marca presenta nova una campanya d'aire condicionat per a aprofitar durant tot aquest any 2022. Si ets instal·lador, fins al 31 de desembre pots beneficiar-te de tots els seus avantatges. No sols es tracta d'un estalvi econòmic, sinó de diferents beneficis que ofereix el Club Baxi Fidelity. La promoció està específicament dirigida a la compra de tres dels seus aires estrella: Anori Multi SplitAnori Mono Split i Quilak.

Com funciona aquesta promoció? Entra al Club Baxi Fidelity i aconsegueix les teves bonificacions!

 1. Compra el teu aire condicionat Anori Multi Split, Anori Bufó Split o Quilak en qualsevol de les nostres botigues PERALBA o a peralba.pro.
 2. Inicia sessió o fes-te membre del Club Baxi Fidelity a https://www.baxifidelity.es/
 3. Puja le/s factura de PERALBA a la plataforma.
 4. Acumula punts i canvia'ls per premis i obsequis únics! Productes BAXI, expositors o carcasses, fulletons personalitzats, catàleg de regals: viatges, oci, esport, electrònica...

Promoció vàlida fins al 31 de desembre de 2022. S'admetran factures fins al 31 de desembre de 2022 perquè puguis presentar factures de compra de distribuïdors oficials de BAXI i beneficiar-te d’aquesta promoció. Treu-li rendibilitat al teu treball, amb PERALBA i BAXI. Apropa't a la teva botiga més pròxima i aprofita't de tots els avantatges que t'oferim.

Descarrega el flyer de la promoció

Queden excloses de la promoció ofertes especials, OfertaDirigida exclusivament a professionals instal·ladors i per aires comprats a qualsevol de les 9 delegacions de Peralba o a través de peralba.proQuants més aires condicionats registris al club, més bonificacions directes aconsegueixes en la teva targeta VISA del Club Baxi Fidelity.

A més, beneficia't de promocions i ofertes exclusives en refrigeració. Per aconseguir tota la informació contacta amb el teu comercial habitual. També pots visitar qualsevol de les nostres delegacions:

 • Andorra
 • Barcelona
 • Berga
 • Igualada
 • Manresa
 • Mollerussa
 • Puigcerdà
 • Terrassa
 • Vic

Oferim els següents serveis per a instal·ladors d'aires condicionats Assessorament tècnic. Gran estoc de productes d'aires condicionats, Lliuraments de material i màquines en estoc en menys de 48 hores, Serveis de finançament per les teves operacions amb particulars.


També et pot interessar

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!