ABRIL 2022

Descarrega't la nova tarifa 2022 d'Hitachi amb les últimes novetats en climatització

Hitachi Cooling & Heating presenta la nova tarifa de climatització per a aquest any 2022, un catàleg dirigit als professionals que té com a objectiu donar a conèixer les principals novetats en productes de climatització, aerotermia, VRF i aigua calenta sanitària.

La nova tarifa 2022 d'Hitachi recull la seva àmplia gamma de productes de climatització entre els quals destaquen interessants novetats com la nova aerotèrmia Yutaki 2.0, el nou panell TwinSense per a la gamma de cassette RCI-*FSR de 800x800, el nou control multifunció Advanced Color per als sistemes VRF, la nova gamma Utopia Prevalgui disponible en R410 i R32 compatible amb les unitats interiors de la gamma System Free i les refrigeradores Samurai L Aigua/Aigua i de Condensació Remota amb refrigerant R513a.

Gamma residencial

Destaquen la nova aerotermia Yutaki 2.0 amb les noves Yutaki S 2.0 Yutaki SCombi 2.0 amb un nou control LCD premiat per European Product Design Award amb funcions exclusives: Control de ventiloconvectors des de la pròpia unitat, l'assistent de configuració, vista sinòptica del funcionament en temps real, menú específic de posada en marxa, procediment de PumpDown assistit, etc. Aquests nous models són compatibles amb totes les unitats de R410A i R32, de 4 a 32 kW. La connectivitat amb l'app airCloud Home que controla els equips d'aire condicionat des de qualsevol lloc.

Gamma comercial

Utopía Prime: Gamma ultraflexible de 7 a 16kW per a aplicacions en format Bufó, Doble, Triple i Quadri amb alimentació monofàsiques i trifàsiques. Disponible en R32 i R410A.

System Free

El nou panell TwinSense per a les unitats interiors de cassette de 800x800, incorpora múltiples funcions de confort per a l'usuari, com CrowdSense per a detectar el nombre d'ocupants d'una estada i adaptar-se a les necessitats tèrmiques, així com evitar o no el flux d'aire directe a les persones segons la configuració personalitzada. Finalment inclou les funcions FeetWarm o FloorSense per a detectar la temperatura del sòl i així ajustar el cabal d'aire i les làmines del cassette per a proporcionar una temperatura adequada en tota l'habitació.

VRF

Control Advanced Color: Disseny avançat i ús intuïtiu

Integra les últimes funcions de VRF, com GentleCool i FrostWash per a la gamma VRF Set Free Sigma, juntament amb a les noves funcions disponibles amb el panell TwinSense de les unitats de cassette RCI-*FSR de 800x800. Amb funcions especials per a aplicacions hoteleres.

Refrigeradores

Refrigeradores Samurai L, disponibles amb el nou refrigerant R513a. Ventiloconvectors Catana de 2 i 4 tubs per a adaptar-se a totes les necessitats d'instal·lació.

Link descàrrega tarifa 22-23

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!