ABRIL 2022

HITACHI presenta Yutaki S 2.0 i Yutaki S Combi 2.0, la nova generació d'aerotèrmia

Tant les unitats interiors YutakiS 2.0 (de paret) com YutakiSCombi 2.0 (dempeus) tenen un nou disseny compacte que permet que puguin integrar-se fàcilment en qualsevol habitatge, igual que en mobles alts i baixos.

L'estructura interna de YutakiSCombi 2.0, la més venuda de la gamma, ha estat completament redissenyada per a aconseguir unes dimensions de 1788 x 595 x 598. Exclusiva en el mercat, la unitat compacta s'adapta perfectament a les noves limitacions d'espai dels habitatges. S'ha conservat el disseny de la unitat i hem mantingut els elements clau que fan única a Yutaki, els quals han estat pensats per a facilitar la tasca dels instal·ladors: el 100% dels components són accessibles des de la part frontal, les connexions estan alineades en la part superior de la unitat, compten amb nous components d'alta tecnologia, etc. Innovador disseny de la unitat interior, encara més compacta!

Yutaki S 2.0 proporciona una àmplia gamma de potències, des de 2 fins a 10HP, amb un alt rendiment amb la màxima classificació energètica A+++ per a oferir major estalvi. El seu nou control LCD, PC-ARFH2E ofereix un gràfic de visualització de dades de consum d'energia. Així mateix, brinda una visió esquemàtica de tots els components, tant frigorífics com hidràulics de la instal·lació.

Yutaki S Combi 2.0, redissenyada completament per a satisfer totes les necessitats de refrigeració, calefacció i ACS de tota una família. Una nova versió més compacta capaç instal·lar-se en qualsevol armari estàndard de 60×60 cm. A més es pot realitzar en el menor temps i cost possible. Això és pel fet que totes les connexions, tant de climatització, ACS i frigorífiques es troben ben distribuïdes en la part superior de la unitat de manera que no interfereixen de cap manera el conjunt eina-canonada.

Connectivitat total

La nova gamma també té un avantatge clau per als instal·ladors i mantenidors: totes les dades de funcionament en temps real es presenten en forma de sinòptic, per a una visualització centralitzada completa i ràpida. Aquesta nova generació de Yutaki pot ser gestionada per un dispositiu mòbil a través de l'aplicació Hi Kumo. La plataforma de manteniment remot Hi Kumo PRO, que estalvia temps i diners, redueix el temps d'inactivitat i augmenta la satisfacció del client, és compatible amb l'última generació de Yutaki.

Sobre Hitachi

Hitachi és una marca global de solucions de climatització premium de Johnson Controls-Hitachi, empresa conjunta entre Hitachi Global Life Solutions Inc. i Johnson Controls Inc. Cada companyia té el seu propi patrimoni que es remunta a més de 100 anys d'història i cultura. Junts formen una marca global líder en solucions premium de refrigeració i calefacció.

Hitachi desitja construir un món en el qual a través de la seva alta tecnologia japonesa les persones visquin en harmonia amb si mateixes, amb els seus familiars i l'entorn que les envolta. Mitjançant el disseny, l'enginyeria i la fabricació de sistemes de calefacció i refrigeració fiables, eficients i d'alta qualitat, ajuda a les persones a trobar la millor solució de climatització possible, complint amb les seves expectatives.


Coneix tots els detalls tècnics de la gamma, els avantatges d'instal·lar l'aerotèrmia Yutaki 2.0 i totes les funcions del control LCD. Ja està disponible per a descarregar el fulletó Yutaki 2.0 .


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!