FEBRER 2022

Entrega de la Smart Box al guanyador del sorteig de la Black Week de Peralba

Aquesta setmana hem entregat la Smart Box que vam sortejar entre tots els clients que van realitzar alguna compra (superior a 180 € + IVA),  de les ofertes incloses a la Black Week de Peralba (setmana del 22 al 26 de novembre). El guanyador va ser en Lluís Ferrer, client de la delegació de Peralba Manresa.

En aquesta fotografia podeu veure en Toni Ruiz, Delegat de Peralba Manresa, fent entrega de la Smart Box al guanyador del sorteig.

Sobre aquesta experiència

Inclou 1 nit amb desdejuni en un Parador i 1 accés a spa per a 2 persones. Tria qualsevol d'aquests allotjaments tan especials, únics a Espanya per la seva història, arquitectura, i per descomptat, prestacions de servei. I perquè l'escapada sigui del tot perfecta, tindràs l'oportunitat de gaudir d'un relaxant accés a spa fora del Parador. Res més agradable que deixar que les propietats de l'aigua facin la seva funció terapèutica sobre la teva pell, veritat? Dona't un capritx conjunt al Parador i al centre de benestar de la teva preferència i deixa a la teva parella amb la boca oberta!

Què inclou l’experiència (dues persones)?

·        una nit

·        un esmorzar

·        una sessió de spa

Llegeix les bases legals.


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!