JULIOL 2021

Formació de les noves estufes de pèl·let i productes de llenya de Nordica Extraflame

A Peralba estem al dia de les últimes novetats de producte, energies renovables, noves normatives i innovacions del mercat i apostem per la formació continua i l'especialització en la distribució i venda de productes de calefacció.

 El 20 de juliol, els delegats de les delegacions de Peralba i una representació de l'equip comercial i tècnic de l’empresa van assistir a una jornada de presentació de les novetats de producte presents al nou catàleg de la marca italiana La Nòrdica Extraflame.

De la mà d’Alessandro Stevan, Export Area Manager de La Nordica S.p.A., vam descobrir les característiques i funcionalitats de les noves estufes de llenya i de pèl·let i conèixer les principals normatives europees. ⁣⁣
SOBRE NÒRDICA EXTRAFLAME

LA NORDICA S.p.A., líder en el sector de la calefacció amb llenya, s'ha caracteritzat sempre per la recerca activa de noves solucions, com a resposta als cada vegada més específics i exigents requeriments del mercat.

La innovació i la recerca constant dels productes fins i tot en un sector “tradicional” han premiat el grup industrial amb un notable augment de la quota de mercat i de distribució en 50 països. Nascut en 1968, el grup s'ha dedicat en aquests anys a realitzar un notable increment de la gamma passant de les simples estufes als productes evolucionats i diversificats d'alt contingut tecnològic, que s'adapten a tots els gustos i exigències. Parlem de les Estufes de llenya i pèl·let, moderníssimes, clàssiques i rústiques, Estufes amb forn, Cuines de llenya, Xemeneies, Calderes, perfeccionant a més la possibilitat de convertir-los en veritables mini instal·lacions de calefacció (Termoproductos) que poden connectar-se amb el sistema de radiadors de l'apartament. Són tots productes d'avantguarda perquè respecten les reglamentacions sobre les emissions i porten la certificació CE, a més de les certificacions internacionals.

Pots consultar els productes de Nordica Extraflame que distribuïm a Peralba aquí.

Per més informació sobre els nous productes de Nordica Extraflame contacta amb el teu comercial habitual. També pots visitar qualsevol de les nostres delegacions:

  • Andorra
  • Barcelona
  • Berga
  • Igualada
  • Manresa
  • Mollerusa
  • Puigcerdà
  • Terrassa
  • Vic

 

Oferim els següents serveis per a instal·ladors de climatització i aire condicionat: Assessorament tècnic. Gran estoc de productes climatització. Lliuraments de material i màquines en estoc en menys de 48 hores. Serveis de finançament per a les teves operacions amb particulars. 


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!