ABRIL 2021

Formació i visita a les instal.lacions d'ESPA

Formació i visita a les instal.lacions d'ESPA 

El 27 i 28 d'abril una delegació de l'equip comercial i tècnic de Peralba ha realitzat unes jornades de formació a la seu d'ESPA a Banyoles (Girona)

Al llarg de dos dies, i seguint un estricte protocol de seguretat, s'ha realitzat una visita a la fàbrica per veure el procés de disseny, muntatge i fabricació dels productes d'ESPA. A més, aquesta visita tècnica a la planta de producció s'ha complementat amb una formació específica a nivell de productes, per conèixer funcionalitats i utilitats de les bombes de piscina i pressurització.SOBRE ESPA


ESPA és una empresa especialitzada en el disseny, producció, distribució i innovació de bombes, sistemes i equips de gestió de l'aigua per al sector domèstic i residencial.

Des de 1962, ESPA és reconeguda internacionalment per la innovació constant, el servei, la qualitat dels productes i la proximitat amb el client ...

La millora contínua de les solucions de bombament d'aigua domèstica és un valor fonamental. Per aquest motiu comptem amb una cadena de valor basada en el nostre capital humà, la responsabilitat social empresarial i la satisfacció de client, a més d'una definició estratègica basada en el desenvolupament i innovació de productes i la incorporació constant de noves sèries per respondre als reptes i necessitats presents i de futur.

En ESPA la innovació i recerca és fonamental per aconseguir el nivell d'excel·lència que imposa el mercat, i per oferir productes innovadors que responguin a les necessitats del client actual que demanda equips tecnològics, eficients i que garanteixin un tractament sostenible dels recursos energètics.


Pots consultar els productes ESPA que distribuim a Peralba aquí 


 


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!