FEBRER 2022

Hitachi et dona les claus per triar l'aerotermia més adequada per al teu client

Les baixes temperatures han arribat per a quedar-se i hem d'estar preparats perquè el fred no ens enxampi per sorpresa. Per això, és important comptar amb un sistema de climatització adequat que proporcioni el màxim confort en la llar.

L’aerotèrmia Yutaki d'Hitachi es presenta com una alternativa sostenible i eficient que ofereix climatització i producció d'Aigua Calenta Sanitària tot en un, siguin quines siguin les necessitats de cada habitatge.

“El seu funcionament a partir d'energia renovable fa que Yutaki sigui capaç d'oferir menor consum d'energia, grans estalvis de costos i menor impacte ambiental”. Per a respondre a les últimes exigències del mercat, Johnson Controls HITACHI Europe va presentar a finals d'any les noves bombes de calor Yutaki S 2.0 i Yutaki S Combi 2.0 per a habitatges. Les unitats interiors YutakiS 2.0 (de paret) tenen un nou disseny compacte que permet que puguin integrar-se fàcilment en qualsevol habitatge. En aquest sentit, s'ha conservat el disseny de la unitat i s'ha mantingut els elements clau que fan única a Yutaki, els quals han estat pensats per a facilitar la tasca dels instal·ladors: el 100% dels components són accessibles des de la part frontal, les connexions estan alineades en la part superior de la unitat, compten amb nous components d'alta tecnologia, etc.

Controls i connectivitat

El nou controlador HITACHI en cascada també integrarà una nova generació de controlador LCD que pot coordinar el funcionament de les unitats de Yutaki instal·lades en cascada (control de rotació, descongelació intel·ligent, etc.)

Aquesta nova generació de Yutaki pot ser gestionada des de qualsevol dispositiu mòbil gràcies a HiKumoApp, una plataforma de manteniment que permet estalviar temps i diners, limitar el temps d'inactivitat i augmentar la satisfacció dels clients.

A més a més, ofereix una àmplia gamma de potències, des de 2 fins a 10HP, amb un alt rendiment amb la màxima classificació energètica A+++ per a oferir major estalvi.

Per a treure el màxim rendiment a l'aerotèrmia Yutaki, aquest dimarts 15 de febrer als 9:30 h en podràs conèixer les seves novetats i avantatges principals. Descobreix com triar la més adequada per al teu client i els recursos que t'ofereix Hitachi per a assessorar amb confiança al teu client.

La presentació estarà organitzada a través de la plataforma airUniversity i impartida per Javier Veiga i Germán González, Service Engineer en Johnson Controls Hitachi.


Fes clic en els següents botons per a donar-te d'alta com a alumne o per a accedir directament a la formació:

Fes clic aquí si encara no ets alumne air university

Fes clic aquí per a accedir a la formació


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!