NOVEMBRE 2021

No et perdis les últimes novetats en aerotermia de Hitachi

Hitachi llança un nou Catàleg Tarifa 2022 amb importants novetats en aerotermia. El nou catàleg centra les seves principals novetats en la introducció de les noves gammes de bombes de calor Yutaki S i Yutaki S COMBI amb gas refrigerant R32 de baix impacte ambiental i prestacions millorades respecte a les gammes precedents amb R410.

Bombes de calor versàtils, eficients i renovables

Les bombes de calor per aerotermia de Hitachi compleixen amb alts estàndards de qualitat i eficiència. Les noves bombes de calor aerotérmicas de la gamma Yutaki , gràcies al seu cicle termodinàmic i a l'ús de l'aire com a font renovable, produeixen més energia de la que consumeixen. Per al seu funcionament utilitzen el 70% de l'energia de la calor de l'ambient i solo el 30% de l'electricitat. Aquesta característica fa que la bomba de calor sigui la tecnologia de millor rendiment per a escalfar les llars.

Característiques de la nova Yutaki S:

1. CALEFACCIÓ, AIRE CONDICIONAT I AIGUA CALENTA

La Yutaki S és capaç de generar calefacció i refrigeració per a climatizar la teva casa a través de sòl radiant, radiadors i/o fan coils. També pot produir aigua calenta sanitària, sent compatible amb tots els tancs d'ACS. El seu ampli rang de funcionament permet a l'equip funcionar en condicions extremes des de -20 °C fins a 46 °C.

2. REDUEIX LA TEVA FACTURA A través DE L'ENERGIA RENOVABLE

Amb l'ús de l'aire exterior, la tecnologia de bomba de calor redueix el consum energètic en comparació amb les calderes tradicionals. El sistema també és compatible amb panells solars per a poder obtenir encara més estalvi.

3. 4 MANERES D'ESTALVI D'ENERGIA

La Yutaki S ofereix maneres de funcionament que s'ajusten al teu estil de vida facilitant-te el dia a dia i t'ajuden a estalviar energia.


Yutaki S Combi:

Ofereix un siistema compacte tot en un: calefacció, refrigeració i ACS amb tanc d'acer inoxidable inclòs.

1. UN SISTEMA VERSÀTIL

Gràcies a la gamma d'opcions de potència d'entre 2 i 6 CV, sempre trobaràs un model que encaix amb qualsevol instal·lació.

2. ESTALVI D'ESPAI SENSE PROBLEMES DE SOROLLS

Gràcies al seu disseny amb dipòsit d'aigua integrat, es redueix l'espai d'instal·lació necessari fins a un 70%. El sistema està disponible amb un dipòsit de 200 o de 260 litres, tots dos amb un baix nivell sonor.

3.EFICIÈNCIA RESPECTUOSA AMB EL MEDI AMBIENT

La tecnologia de bomba de calor d'alt rendiment manté la teva llar amb una temperatura agradable fins i tot en els dies més freds. Al mateix temps, redueix tant el consum energètic com les emissions de CO₂ i és compatible amb una instal·lació de panells solars.

4. FÀCIL CONTROL DES DE LA SEVA PANTALLA LCD

La nova pantalla LCD que incorpora l'equip et permet controlar fàcilment el seu funcionament: programant el temporitzador setmanal, activant la manera estalvio d'energia... A més, és compatible amb el termòstat sense fil.

Sobre Hitachi

Fundada l'any 1982, Hitachi combina l'analògic amb el digital per a ajudar a impulsar una societat global sostenible en l'era d'Internet. A més, contribueix a la societat a través del desenvolupament de tecnologia i productes originals de qualitat superior. Amb 400 experts especialitzats, el compromís de la companyia passa per millorar el valor social, mediambiental i econòmic dels seus clients. Hitachi compta amb més de 110 anys d'experiència en tecnologies operatives, i més de 60 anys en tecnologies de la informació.

Si vols més informació sobre el nou catàleg, contacta amb el teu comercial habitual.

A més, beneficia't de promocions i ofertes exclusives en calefacció. Per aconseguir tota la informació contacta amb el teu comercial habitual. També pots visitar qualsevol de les nostres delegacions;

  • Andorra
  • Barcelona
  • Berga
  • Igualada
  • Manresa
  • Mollerussa
  • Puigcerdà
  • Terrassa
  • Vic

Oferim els següents serveis per a instal·ladors de bombes de calor: Assessorament tècnic. Gran estoc de productes, Lliuraments de material i màquines en estoc en menys de 48 hores, Serveis de finançament per les teves operacions amb particulars.


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!