MARÇ 2023

Neix Peralba Direct, un nou servei d'Atenció al Client per estar més a prop teu

A Peralba hem posat en marxa un nou servei d’Atenció al client, PeralbaDirect, per poder interaccionar amb els nostres clients de manera més directa i pròxima. Per a Peralba, els nostres clients sempre han estat el centre de la nostra activitat i amb aquest nou servei volem estar encara més a prop seu.

En primer lloc, hem actualitzat el nostre número de telèfon del Servei d'Atenció al Client gratuït el qual pots fer servir per posar-te en contacte amb qualsevol dels nostres 10 punts de venda: 93 050 05 05.

Aquest nou canal de comunicació és compatible amb la resta de vies de comunicació i funciona com a canal únic i exclusiu per a l’atenció al client, des del qual es poden realitzar consultes. A través d’aquest nou telèfon podràs demanar informació sobre albarans, factures, pressupostos, comandes i informació sobre productes.

L’atenció al client és una prioritat, comptem amb un departament intern, propi, de qualitat i en constant formació per a oferir les millors solucions a les consultes dels clients.

Resol els teus dubtes de manera còmoda i senzilla a través de qualsevol dispositiu

En segon lloc, hem incorporat el nou canal d’atenció al client a través de Whatsapp, una eina per poder oferir respostes més ràpides i atenció personalitzada. A través d’aquesta nova plataforma ràpida i de confiança, obrim la porta a una comunicació més fluida i interactiva amb els nostres clients.

A través d’aquest nou canal s’ofereix una resposta immediata a aquests missatges sempre que sigui possible o en cas que sigui necessari es deriva la consulta als departaments corresponents, s’informa del procediment a seguir i de l’actuació a realitzar. Aquest número no serveix per a atendre trucades.

Aquest nou canal permet a l’usuari fer consultes sobre productes i serveis, comandes, factures, albarans, pressupostos, horaris de les botigues i dies festius, entre altres consultes.

La mecànica és la mateixa que amb qualsevol altre contacte, el client tan sols haurà de guardar el número 679 14 38 84 a la seva llista de contactes i enviar la consulta a través de la seva aplicació de WhatsApp. Es tracta d'un servei en el qual t’atendran persones i amb el que es pretén oferir respostes personalitzades i concordes a les necessitats de cada client.

Finalment, hem creat un nou correu electrònic exclusiu per als nostres els clients perquè ens puguin enviar totes les consultes que necessitin: clients@peralba.com

A Peralba estem immersos en un procés de transformació digital amb la finalitat d’innovar en serveis, canals i personalització de l’experiència de client. Amb l’obertura de WhatsApp continuem treballant per respondre a les necessitats actuals dels nostres clients mantenint-los connectats a través de tots els canals disponibles, i apostant clarament per la digitalització.

A Peralba a més, comptem amb una aplicació pròpia nativa Peralba.pro que permet accedir a l'àrea de clients de manera fàcil i intuïtiva, consultar factures, albarans, pressupostos, ofertes, catàlegs, tarifes i també realitzar comandes. L'app de Peralba.pro, disponible per a iOs i per a Android, també permet enviar consultes a través d’un formulari de contacte i permet al client accedir ràpidament als documents les 24 h al dia.

 


També et pot interessar

No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!