Cerques populars

solar

contrarosca

Pellet

2023

Cerques recents

Borrar historial

Per conèixer la disponibilitat dels productes indica la teva botiga Peralba més pròxima.

MARÇ 2023

Neix Peralba Direct, un nou servei d'Atenció al Client per estar més a prop teu

A Peralba hem posat en marxa un nou servei d’Atenció al client, PeralbaDirect, per poder interaccionar amb els nostres clients de manera més directa i pròxima. Per a Peralba, els nostres clients sempre han estat el centre de la nostra activitat i amb aquest nou servei volem estar encara més a prop seu.

En primer lloc, hem actualitzat el nostre número de telèfon del Servei d'Atenció al Client gratuït el qual pots fer servir per posar-te en contacte amb qualsevol dels nostres 10 punts de venda: 93 050 05 05.

Aquest nou canal de comunicació és compatible amb la resta de vies de comunicació i funciona com a canal únic i exclusiu per a l’atenció al client, des del qual es poden realitzar consultes. A través d’aquest nou telèfon podràs demanar informació sobre albarans, factures, pressupostos, comandes i informació sobre productes.

L’atenció al client és una prioritat, comptem amb un departament intern, propi, de qualitat i en constant formació per a oferir les millors solucions a les consultes dels clients.

Resol els teus dubtes de manera còmoda i senzilla a través de qualsevol dispositiu

En segon lloc, hem incorporat el nou canal d’atenció al client a través de Whatsapp, una eina per poder oferir respostes més ràpides i atenció personalitzada. A través d’aquesta nova plataforma ràpida i de confiança, obrim la porta a una comunicació més fluida i interactiva amb els nostres clients.

A través d’aquest nou canal s’ofereix una resposta immediata a aquests missatges sempre que sigui possible o en cas que sigui necessari es deriva la consulta als departaments corresponents, s’informa del procediment a seguir i de l’actuació a realitzar. Aquest número no serveix per a atendre trucades.

Aquest nou canal permet a l’usuari fer consultes sobre productes i serveis, comandes, factures, albarans, pressupostos, horaris de les botigues i dies festius, entre altres consultes.

La mecànica és la mateixa que amb qualsevol altre contacte, el client tan sols haurà de guardar el número 679 14 38 84 a la seva llista de contactes i enviar la consulta a través de la seva aplicació de WhatsApp. Es tracta d'un servei en el qual t’atendran persones i amb el que es pretén oferir respostes personalitzades i concordes a les necessitats de cada client.

Finalment, hem creat un nou correu electrònic exclusiu per als nostres els clients perquè ens puguin enviar totes les consultes que necessitin: clients@peralba.com

A Peralba estem immersos en un procés de transformació digital amb la finalitat d’innovar en serveis, canals i personalització de l’experiència de client. Amb l’obertura de WhatsApp continuem treballant per respondre a les necessitats actuals dels nostres clients mantenint-los connectats a través de tots els canals disponibles, i apostant clarament per la digitalització.

A Peralba a més, comptem amb una aplicació pròpia nativa Peralba.pro que permet accedir a l'àrea de clients de manera fàcil i intuïtiva, consultar factures, albarans, pressupostos, ofertes, catàlegs, tarifes i també realitzar comandes. L'app de Peralba.pro, disponible per a iOs i per a Android, també permet enviar consultes a través d’un formulari de contacte i permet al client accedir ràpidament als documents les 24 h al dia.

 


Newsletter Peralba

No t’oblidis de subscriure’t per rebre 
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!