SETEMBRE 2022

Nova formació per a instal·ladors: In-Wash In-tank

La gamma In-Wash és una gamma de vàters intel·ligents amb doble tanc que realitza la neteja de les teves parts íntimes sense necessitat d'instal·lar un bidet o algun altre accessori necessari per a fer aquesta tasca.

Els vàters intel·ligents Roca In-Wash tenen un disseny estètic, elegant i minimalista que facilita la seva integració a qualsevol tipus de decoració que tinguis en el teu bany. El Roca In-Wash Inpira amb In-Tank adossat a la paret és el model que s'instal·la completament suspès.

Amb la tecnologia In-Tank® de Roca t'oblides de la cisterna, perquè el dipòsit d'aigua està integrat en la pròpia tassa. El sistema d'injecció d'aire Soft Air és el responsable d'empènyer l'aigua fins a la part superior per a garantir una descàrrega completa, efectiva i silenciosa. Les seves dues sortides simultànies, tornado i cascada, asseguren màxima potència d'arrossegament amb mínim consum d'aigua. A més, es cobreix tota la superfície de la tassa gràcies al disseny Rimless Vortex que elimina la brida interior i garanteix un flux de 360è.

Llibertat d'instal·lació

Sense complexes obres d'instal·lació, In-Wash® In-Tank® no requereix bastidor i, per tant, pots instal·lar-ho on prefereixis. Addicionalment, ganes en llibertat de moviment perquè en desaparèixer l'espai ocupat per la cisterna, s'estalvien entre 10 i 20 cms. en l'espai de bany. Un disseny minimalista sense cables a la vista que trenquin amb l'harmonia del disseny.

Màxima Higiene

El vàter que et renta amb aigua integra la rentada frontal i anal per a garantir una experiència completa d'higiene. La cànula de In-Wash® es regula per a fer arribar l'aigua a les parts més delicades gràcies al seu massatge oscil·lant i també permet l'assecat suau amb aire. Per a garantir la seva total desinfecció, la cànula retràctil es neteja abans i després de cada ús i està dotada d'un filtre extraïble que es treu amb total facilitat per a una neteja més a fons.

Llum nocturna

In-Wash® amb In-Tank® compta amb una pràctica llum LED nocturna que pot configurar-se fins a quatre maneres diferents: apagat, en ús, manera nocturna, i una combinació d'en ús i nocturn.

Panell intuïtiu

Com en uns altres Smart Toilets de Roca, el comandament a distància i el panell lateral són senzills i intuïtius i permeten regular la temperatura de l'aigua i de l'aire així com la posició de la cànula. Com a novetat, el vàter amb cisterna integrada incorpora dos polsadors per a decidir entre descàrrega completa o parcial i aconseguir un major estalvi d'aigua.

Si vols saber més sobre aquest innovador producte i les seves característiques d'instal·lació, apunta't a la formació que organitzem dimarts que ve 27 de setembre a Peralba Terrassa de 19h a 20.30h. Després de la sessió oferirem un aperitiu per a tots els assistents. Confirma l'assistència al teu comercial habitual.


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!