MARÇ 2023

NOVETAT RESIDEO: Contingui les fuites en el punt exacte

Resideo Braukmann Sèrie L: Productes per al control de detecció de fugides d'aigua

La nova sèrie L de Resideo proporciona als teus clients la capacitat de detenir les fugides abans que es produeixin danys. L'aplicació Resideo Smart Home es pot usar com un panell de control de detecció de fugides d'aigua amb notificacions, alertes personalitzades i ubicacions de tancament preestablertes.

Vigilància constant

Els productes per al control de l'aigua de Resideo ajudaran els teus clients a estar previnguts davant costosos danys causats per fugides d'aigua i congelació de canonades. Tant el seu estan a casa o de viatge, els teus clients rebran alertes de fuites d'aigua o congelacions a través de l'app Resideo, i si és necessari, el subministrament d'aigua s'interromp de manera immediata.

Detecció de fuites d'aigua

Els danys per aigua poden ocórrer-li a qualsevol i poden causar danys greus en la llar i en el mobiliari. El detector Wifi Braukmann de fugides d'aigua i congelació manté als seus clients connectats i alertats de potencials i costoses fugides d'aigua i congelació de canonades, donant-los l'oportunitat d'actuar ràpidament. Ja estiguin a casa o de viatge, reben notificacions en el seu telèfon intel·ligent i poden prendre mesures immediates si és necessari.

El detector Wifi de fugides d'aigua i congelació també treballa amb el detector Braukmann Wifi de fugides d'aigua amb valvula de tall incorporat que interromp el subministrament d'aigua quan es detecta una fugida.

Detecció de fuites i vàlvulas de tall

Ajuda als teus clients a evitar possibles danys per fugides d'aigua abans que ocorrin

Treballant al costat del detector Braukmann Wifi de fugides d'aigua i congelació, la vàlvula de tall Wifi amb detector incorporada pot detenir les fugides interrompent automàticament el subministrament d'aigua de la xarxa principal, ajudant a protegir les pertinences i el propi habitatge. Treballant amb l'app Resideo, el propietari pot configurar alertes en el seu telèfon intel·ligent o per al seu instal·lador de confiança, la qual cosa permet rebre immediatament notificacions d'una fugida i activar ubicacions amb tancament automàtic.

Detector de fuites d'aigua amb vàlvula de tall L5 WiFi

En detectar aigua a través del cable del sensor o del detector de fugides d'aigua aparellat, el L5 tanca el subministrament d'aigua, evitant costosos danys per inundació. La funcionalitat sense fil permet als clients controlar l'aigua del seu habitatge des de qualsevol lloc a través de l'aplicació Resideo Smart Home.

Detector de fuites d'aigua i congelació L1 WiFi

La vàlvula de tall L5 es pot combinar fàcilment amb múltiples detectors de congelació i fugides d'aigua Wifi L1 per a crear un sistema complet de defensa contra fugides en tot l'habitatge. El L1 funciona amb bateria, és fàcil d'instal·lar i respon a les fugides fent sonar una alarma i enviant notificacions a través de l'aplicació Resideo Smart Home.

Disenyat per evitar fuites

El sensor pot col·locar-se fàcilment en llocs on l'aigua pot causar danys, sent ideal per a soterranis i safaretjos, sota aigüeres o al voltant de canonades. Si es detecta una fugida, la vàlvula de tancament curta automàticament el subministrament d'aigua.

¿Està fora de casa? no et preocupis!

Els teus clients podran estar tranquils tant dins com fora de casa, ja que el sensor de fugides d'aigua i congelació els enviarà notificacions al seu telèfon intel·ligent a través de l'aplicació.

Amplía l'àrea de detecció

El detector L1 Wifi de fugides d'aigua i congelació inclou un cable de detecció que pot detectar aigua en tota la seva longitud. Quan es combina la vàlvula de tall L5 Wifi amb detector, es poden afegir cables addicionals per a cobrir grans espais.

Més informació

Beneficia't de promocions i ofertes exclusives en lampisteria. Per a aconseguir tota la informació contacta amb el teu comercial habitual. També pots visitar qualsevol de les nostres delegacions:

  • Andorra
  • Barcelona
  • Berga
  • Igualada
  • Manresa
  • Mollerussa
  • Puigcerdà
  • Terrassa
  • Vic

Oferim els següents serveis per a instal·ladors: Assessorament tècnic. Gran estoc de productes de lampisteria, Lliuraments de material i màquines en estoc en menys de 48 hores, Serveis de finançament per les teves operacions amb particulars.


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!