ABRIL 2022

Xerrada sobre energies renovables a l'alumnat de 3r de primària del Col·legi Internacional Sek Catalunya

Avui, 22 d'abril, se celebra el Dia Mundial del Planeta Terra. Aquest dia té com a objectiu incentivar a la humanitat i crear consciència dels problemes mediambientals que amenacen l'existència del nostre planeta, sigui la crisi climàtica, la contaminació atmosfèrica, la superpoblació o la desforestació. A Peralba treballem de manera contínua per poder oferir als nostres clients solucions de qualitat que siguin a més a més respectuoses amb el medi ambient.

Per posar el nostre granet de sorra i conscienciar sobre la necessitat de reduir les emissions de carboni i la petjada mediambiental, el delegat de Peralba Barcelona, Jordi Martí, va oferir a l'alumnat de 3r de primària del Col·legi Internacional Sek Catalunya una xerrada sobre les energies renovables com l'eòlica, hidràulica, biomassa, solar i geotèrmica.

És necessari evitar l'ús de combustibles fòssils i iniciar una transició cap a les energies renovables i els possibilitats que aquestes ofereixen, com l'aerotèrmia, la climatització més eficient i sostenible: zero emissions, zero sorolls i fins a un 60% d'estalvi en la factura energètica.