DESEMBRE 2021

14 d’octubre, 11 de novembre i 16 de desembre: aconsegueix regals amb productes de Schneider Electric a Berga!

Si ets client de Peralba Berga, estàs d'enhorabona! Peralba i Schneider Electric t'oferim la promoció “Innovation Talks: Llar Connectada”, amb la qual, a més de brindar el millor servei als teus clients, et pots emportar magnífics regals.

Els productes de Schneider Electric són referència en el sector residencial i terciari. Ara, utilitzar productes Schneider en els teus projectes té premi. Aconsegueix grans prestacions en estètica, qualitat, garantia i seguretat, i emporta't targetes regal, una Alexa o una tauleta Lenovo de regal!

Els dies 14 d'octubre, 11 de novembre i 16 de desembre comprant productes Schneider Electric de la gamma residencial a la nostra delegació de Berga (Camí de Garreta, 81 Polígon Industrial de la Valldan), et regalem:

Per compres mínimes de 200 € (IVA no inclòs):

A triar entre aquestes targetes regal:

Per compres mínimes de 500 € (IVA no inclòs):
Per compres mínimes de 1.000 € (IVA no inclòs):
Apropa't al punt de venda de Peralba Berga i descobreix els productes seleccionats Schneider Electric que entren en aquesta promoció. I a sobre són fantàstics regals que et faran gaudir al màxim del teu oci!


Condicions de la promoció

Durada de la campanya: únicament els dies 14 d'octubre, 11 de novembre i 16 de desembre. Aquesta promoció és vàlida només per als clients de Peralba Berga, exclusivament en punt de venda físic (Camí de Garreta, 81. al Polígon Industrial de la Valldan). Queden exclosos d'aquesta campanya els albarans amb preus especials i condicions d'obra/projecte pactades amb el proveïdor. Schneider Electric es reserva el dret a modificar les bases d'aquesta promoció sense previ avís. No acumulable a altres ofertes, preus especials o promocions existents de Schneider Electric. La participació comporta l'autorització de la difusió del nom/imatge en diferents canals i l'acceptació d'aquestes bases.