MARÇ 2023

Dona-li un toc de color a la teva cuina amb l'aixeteria negra de ROCA

Roca llança al mercat el nou acabat de tendència, negre mat, per a la seva aixeteria de cuina més exitosa Ona.

Nous acabats

Si fins ara estaves acostumat a escollir només la forma de les aixetes de cuina, amb Ona pots triar també els acabats. Sense oblidar el tradicional cromat, la col·lecció incorpora el Negre Mat que trencarà esquemes amb la seva elegància i sobrietat.

En els elements de la cuina, l'acabat negre mat aporta sobrietat, contrast, elegància, distinció i cedeix el protagonisme a l'espai. Aquest tipus d'acabat per a aixeteries encaixa a la perfecció en un ampli ventall de projectes d'interiorisme per a banys. És una gran elecció sobre una base en blanc, on contrasta de manera excel·lent, o també sobre altres tonalitats més acolorides, fins i tot sobre una placa de cocció en fusta natural, on el negre emfatitza la noblesa d'aquest material… les possibilitats són infinites.

Harmonia curviilínia

Triïs el color que triïs, l'aixeta de cuina Ona marcarà la diferència amb un disseny orgànic en el qual la maneta i la canella s'integren en total harmonia. L'estructura en línia recta de la seva base s'allarga fins a la corba final, dibuixant un ampli arc que permet treballar en l'aigüera amb total comoditat.

Estalvi d'energia

Dotada de la tecnologia Cold Start, l'obertura cap a la dreta queda reservada per a l'aigua freda, havent de girar la maneta cap al front per a obtenir aigua calenta de manera gradual. D'aquesta manera, els rituals quotidians que duem a terme sota l'aixeta, i que no requereixen d'aigua calenta, poden realitzar-se sense que la caldera s'encengui de manera innecessària, o cosa que és el mateix, sense necessitat de consumir energia. A més, en quedar restringida l'obertura cap endarrere, l'aixeteria pot instal·lar-se tan prop de la paret com necessitis.


En un bany modern no poden faltar les plaques d'accionament electròniques EP-3 que activen la cisterna gairebé per art de màgia servint-se dels sensors de presència de la tecnologia touchless per a descàrrega dual de major o menor volum d'aigua. No sols això sinó que afegiran el toc definitiu a la decoració del bany. Disponible en els nous colors Perla, Onix, Beix i Cafè. En la mateixa línia, aquest mes de març també han llançat com a novetat la placa PL-10 en Onix.
Informa-te'n al teu punt de venda més proper. A més, beneficia't de promocions i ofertes exclusives en banys. Per aconseguir tota la informació contacta amb el teu comercial habitual. També pots visitar qualsevol de les nostres delegacions:

  • Andorra
  • Barcelona
  • Berga
  • Igualada
  • Manresa
  • Mollerussa
  • Puigcerdà
  • Terrassa
  • Vic

Oferim els següents serveis: Assessorament tècnic. Gran estoc de productes d'aires condicionats, Lliuraments de material i màquines en estoc en menys de 48 hores, Serveis de finançament per les teves operacions amb particulars.


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!