MAIG 2022

Jornada de producte de PLASSON

Els dies 24, 25 i 26 de les 9h fins a les 13.30h realitzarem diferents jornades de presentació de producte de Plasson a les nostres delegacions de Vic, Puigcerdà i Barcelona. Un especialista et mostrarà algunes de les novetats de la marca i les principals característiques, avantatges i funcionalitats de la gamma d'accessoris Sèrie 1. 

La Sèrie 1, juntament amb l'actual gamma d'accessoris de Plasson, contempla tots els requeriments del mercat de les connexions de canonada de PE i d'aquesta a altres tipus de materials en el sector de l'aigua.

Els accessoris de compressió proporcionen la unió entre la canonada de PE a una gran varietat de materials de canonada per a edificació entre els quals destaquen el PB, PEX i la transició a coure i llautó. L'accessori Sèrie 1 Plasson està dissenyat per a suportar 16 Bar unit a canonada de PE i és adequat per a utilitzar-se tan enterrat com en l'exterior en canalitzacions de proveïment.

El seu disseny compacte i atractiu fa a aquest accessori ideal per al mercat de l'edificació, on l'espai és limitat i l'aparença és crucial. La senzillesa del muntatge fa que tant els treballs professionals com els ocasionals siguin més senzills sense deixar de costat la fiabilitat i confiança que aporta un accessori de Plasson.

 Vine a veure'ns. T'esperem! 


No t’oblidis subscriure’t per rebre
les novetats i les nostres ofertes al teu e-mail!